تقسیم ماترک متوفی چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۱ #36057554

باسلام
ملک کشاورزی سال ۹۱ وراث طی نوشته دستی بدون دریافت هیچ وجهی این ملک را به برادر خود واگذار کردن انگشت و امضا زدن شورای شهر هم تائید کرد حالا سال ۹۷ ملک را برادر فروخته یکی از وراث شکایت خیانت در امانت کرد که امضا و انگشت از من نیست که طی بررسی های کارشناس خط مشخص شد امضا و انگشت از خود شخص است و این ملک را بخشیده و ان پرونده مختومه شد حال طرح شکایت درخواست ماترک متوفی روی این ملک کرده جلسه اول قاضی چون تمام ورثه حاضر نبودن فقط دلیل درخواست ماترک را پرسید که بنده گفتم تمامی املاک پدرم تقسیم شده هرکس سند تک برگ دارد این ملک کشاورزی هم طبق این نوشته به بنده دادن قاضی به طرف گفت چرا وقت دادگاه رو الکی میگیری وقتی امضا و انگشت زدی دیگه حقی نداری حال جلسه دوم که دیروز رفتیم تمام ورثه بودن قاضی موضوع را از طرف دعوا پرسید خب طرف گفت من سهم خود را از ملک میخوام اینا ملک را به فلانی فروختن و خانه خریدن بعد قاضی اصل سند را خواست بهش دادم مطالعه کرد پرسید در قبال این واگذاری چی به طرف دادین گفتم یک سری کار براش انجام دادیم خب مستندی نیست مهم اینکه طرف این ملک را به من داده با رضایت کامل و من حق هر گونه تصرف را داشتم مال خودم بوده دلم خواسته فروختم بعد اصل سندی که فروختم را خواست که همراهم نبود ولی کپی سند فروش و اون واریزی که در قبال فروش طرف به من کرده با نظریه کارشناس خط و نتیجه دادگاه قبلی را ضمیمه یک لایحه دفاعی کرده بودم با توضیحات کامل تحویل قاضی دادم حال خواستم بدونم طرف به جایی میرسه قاضی چه نظری میده؟و اینکه ایا برای جلسه بعد اصل سند فروش رو میخواد؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به بررسی کامل مدارک شما است

سلام نیاز به بررسی دارد .

با سلام
بنا به فرمایشات شما و نیز تایید امضا توسط کارشناس رسمی دادگستری و سایر ادله حکم به نفع شما خواهد بود

با سلام
با توجه به تایید امضا و اثر انگشت توسط کارشناس دادگستری و مدارک و لوایح شما به احتمال بسیار زیاد رای به نفع شما صادر خواهد شد.

درود. اگر جلسه دیگری درکاره، بهتره اصل اسنادتون را حتما همراه داشته باشید. طرف شما اگر با رضایت خاطر بخشیده، کاری نمی تواند بکند.