بر چه اساسی و چگونه می توانند وقت رسیدگی رو تغییر دهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۷ #36057349

بنده کارگر هستم و پول و درآمد کافی ندارم تا وکیل بگیرم که حقم رو نخورن
شکایتی داشتم در شورا که وقت رسیدگی برای ۹۸/۶/۲۳ تعیین شد معلوم نشد چرا در یک روز دوبار وقت رسیدگی رو عوض کردن و یکبار شد ۹۸/۵/۱۹ و دوباره شد ۹۸/۵/۲۳ که برای تمام وقتهای رسیدگی
برا ی من ابلاغیه صادر و ابلاغ شد خوانده هم درخواست تغییر وقت رسیدگی نداده بود سوال
۱-بر چه اساسی و چکونه و چه کسانی می توانند وقت رسیدگی رو تغییر دهند؟ آیا قاضی می تواند؟
۲-آیا مدیر دفتر بدون دستور می تواند وقت رسیدگی که ابلاغ شده را تغییر دهد؟؟
۳-ابلاغیه هایی که به من ابلاغ شده جزء اوراق قضایی هستند و لازمه که در پرونده باشن؟؟؟
۴-ایا کسی یا مقام قضایی می تواند اوراق قضایی را از بین ببرد؟؟ اگر این اتفاق افتاد چه جرمی دارد و بر طبق کدام ماده قانون؟؟
۵-آیا مدیر دفتر مرتکب جرمی شده چون بدون دستور مقام مافوق و بدون در خواستی از جانب طرفین دعوا
وقت رسیدگی رو تغییر داده؟؟

لطفا بنده را در این موارد راهنمایی کنید
چون خوانده بنده سر منو کلاه گذاشته و چک یه دزد فراری را بابت طلبم داده ۵ فقره چک از این دزد داشته و یکی رو به من داده و در حالی که خوانده می دونسته و با هاش همکاری می کرده؟؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
ممکن است دلیل موجهی بوده در غیر این صورت از طرف مسئول بالاتر قابل پیگیری است

سلام
۱ بله قاضی می تواند وقت را تغییر دهد ولی در موارد استثنایی این کار انجام می‌شود که موجب موجهی برای آن وجود داشته باشد
۲ مدیر دفتر بدون اجازه قاضی اختیار تغییر وقت را ندارند
۳ اخطاریه ابلاغ شده به شما لازم نیست در پرونده باشد و یک نسخه از آن که از طریق سامانه ثنا ابلاغ شده در پرونده هست.
۴ ممکن است مدیر دفتر تخلف اداری انجام داده باشد که از طریق مسئولین شورا قابل تعقیب می می باشند.