اعسار نفقه معوقه است یا جاریه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۷ #36055859

سلام وقتتون بخیر
بنده حکم نفقه گرفتم ۲۰ ملیون نفقه معوقه و ماهی یک ملیون و پونصد جاریه
که روهم شد ۳۰ میلون.
الان زوج برا اینکه نفقه نده خودشو بیکار کرده و ماشینی چیزی هم سند نداره فقط قولنامه ای داره...
الان زوج درخواست اعسار زده
نوشتن به دلیل نداشتن کار درست و شاهد های الکیش
نفقه میشه ماهی ۵۰۰!!!!!
الان این نفقه موقعه روفقط قسطی کردن یا
جاریه و معوقه روی هم ماهی ۵۰۰ باید بده؟؟؟؟
هیچی تو حکم ننوشتن فقط همینو نوشتن....
ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید...

مشاوره حقوقی نفقه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است رای صادره بررسی شود

سلام
هر دو دین محسوب شده و یکجا تقسیط شده میتونید از دادنامه تجدیدنظرخواهی کنید و با استناد به قولنامه ها تمکن مالی زوج را اثبات کنید تا حکم اعسار رد شود

سلام .اعسار و تقسیط نسبت به دادنامه صادره است در صورتی ک نفقه نسبت ب معوقه و جاری صادر شده ماهی ۵۰۰ از بابت هر دو در نظر گرفته شده است میتوانید اعتراض نمایید

با درود. زوج توی دادخواست اعسارش به نفقه ها استناد کرده که کدومهاشو اعسار خواسته اگر هردو قطعی شده شامل هردو شده

باسلام جاری وقاضی باتوجه به شهود نظرشو داده است

بهتر است موضوع و مستندات بررسی شود

سلام، اگه اعسار زده که فکر هکنم هر دو رو شامل بشه، باز اگه براتون امکان داشت متن رای رو بفرستین...