کلاهبرداری بابت دریافت وجه از دیوار، عدم پرداخت وجه، عدم تحویل مبیع

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۶۶ #36050841

سلام، در دیوار اصفهان با شخصی آشنا شدم، خواستم ماشین ازش بگیرم، سی میلیون تومان براش واریز کردم. الان دو ماهه قبول نمی‌کنه نه پولم رو پس بده نه ماشین رو.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
در اینجا دو راهکار وجود دارد ،راهکار کیفری یا راهکار حقوقی،که بستگی به اقدامات شخص برای دریافت وجه دارد پیشنهاد می شوداز خدمات مشاوره وکیل استفاده نمایید.

سلام ، بستگی به نحوه اخذ پول از شما دارد ، اگر طی عملیاتی که منجر به فریب شما شده و دلایل و مدارک برای اثبات آن دارید میتوانید شکست کیفری انجام دهید در غیر اینصورت دادخواست مطالبه وجه ارائه دهید.

با سلام. به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه بابت دریافت ناروا تقدیم نمائید.

با سلام ابتدا از طریق پلیس فتا پیگیری کنید ممکنه طی تماسی که با او گرفته می شود حاضر به همکاری شود در غیر اینصورت بستگی دارد که عمل وی مشمول جرم کلاهبرداری شود یا دعوای حقوقی مطالبه وجه باشد باید از وکیل مشورت بگیرید.

اظهارنامه ودادخواست بدهید

سلام
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مطرح نمایید‌.

سلام پیگیری از طریق کیفری بستگی به نحوه اقدامات شخص برای واریز وجه به حساب ایشان دارد اگر به صورت متعارف باعث فریب هر شخصی می‌شود در قالب کلاهبرداری قابل پیگیری می باشد در غیر اینصورت باید دادخواست مطالبه وجه بدهید