آیا تعهد نامه محضری یک طرفه که به ضررمن است ولی مبلغ خسارت در آن مشخص نشده را میتوان از اجرایی شدنش جلوگیری کرد

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳,۹۵۷ #360

من تعهدنامه ای را در محضر برای شرکتی که کار میکردم امضا کردم که اگه فرض بگیریم به تعهداتم عمل نکردم (در صورتی که عمل کردم )ولی چون میزان و کیفیت و تشخیص خسارت در متن تعهدنامه نوشته شده به تشخیص شرکت است حالا میخواستم بپرسم چون در متن تعهدنامه مبلغی نوشته نشده آیا روزنه ای برای خروج از این تعهدنامه هست؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دراین موردشرکت بایدتعیین کند

هر تعهدی که قرارداد شامل آن می شود باید طبق آن عمل نمائید.

در رار داد هر تعهدی که شما قبول می کنید باید اجرا شود

ثابت کنید عدم انجام تعهد به دلیل خارج بودن از حیطه وظایف شما بوده است.

با سلام

هر تعهدی که قرارداد شامل آن می شود باید طبق آن عمل نمائید. طبق گفته شما تشخیص میزان و ضمانت اجرای آن با شرکت می باشد مگر اینکه بتوانید ثابت کنید عدم انجام تعهد به دلیل خارج بودن از حیطه وظایف شما بوده است.

موفق باشید