چکاری باید انجام دهم تا طلاقم را بگیرم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #35986144

سلام
همسرم منو نمیخاد
و دو سال که خونه پدرم بلاتکلیفم
ماهیانه مبلغ ناچیز به حساب میزنه که به ترک انفاق محکوم نشه
خلاصه اینکه همه راههای طلاق رو بسته
و فقط قصدش بلاتکلیف گذاشتن من هست
و من الان تحت فشارم. اینم بگم تمکین میزنه اما منو تهدید میکنه و اجازه ورود بداخل خونه ننیده و میخاد از مزایا عدم تمکین استفاده کنه.
چکار باید بکنم که طلاقم بده؟ و از بلاتکلیفی در بیام چون فقط قصدش بخشیدن مهرم هست

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بایستی مهریهو نفقه و حقوق قانونی خویش را مطالبه نمایید و برای تهدیدات ایشان بایستی مدارک ارائه نمایید تا الزام به تمکین ایشان رد شود . برای طلاق راهکارهایی وجود دارد ولیکن نیاز به صبر و حوصله است .

سلام
اولا نسبت به مطالبه مهریه اقدام نمایید
ثانیا با اثبات اینکه اولا ایشان مانع حضور شما در منزل مشترک میشوند ثانیا حسن رفتار و معاشرت ندارند به استناد عسروحرج تقاضای طلاق دهید

در پاسخ به تمکین بگید منزل مستقل با وسایل زندگی فراهم کنند تا تمکین بکنید و مهریه را هم مطالبه کنید و در صورت تهدید با استناد به شهادت شهود شکایت کنید.

حکم‌تمکین رااجراکنید تا ناشزه نشوید . اگر هم تهدید میکنه بابت تهدید شکایت کنید . والا سکوت کردن شما مشکلی را حل نمیکند

اگر بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید دادگاه دادگاه میتواند شما را مطلقه نماید.
موارد عسر و حرج بعضا در شروط ضمن العقد درج شده در سند نکاحیه درج گردیده است و مواردی نیز عسر و حرج بنا به مواردی که در قانون ذکر نگردیده است اثبات میگردد و به زوجه اجازه میدهد که به نیابت از جانب زوج تقاضای طلاق نماید.
به غیر از موارد عسر و حرج روش دیگری برای طلاق از جانب زوجه وجود ندارد.
البته در مواردی زوجه از جانب زوج وکالت بلاعزل در طلاق با حق توکیل به غیر دارد که بدون نیاز به حضور زوج با اعطای وکالت به وکیل دادگستری و طرح دعوی طلاق خود را مطلقه می نماید.
در این خصوص حتما با وکیل مشورت نمایید.