آیا میشه پرونده ای که براش رای صادر شده دوباره به جریان انداخت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۹ #35974097

سلام خسته نباشید
در درگیری شوهرم محکوم به پرداخت دیه شده به ناحق اون طرف برای خودش شاهد الکی پیدا کرده و بهش پول داده که شهادت بده ولی شوهر من چون شاهد نداشته محکوم به پرداخت دیه شده.
آیا میشه حالا که رای قطعی هم صادر شده دوباره پرونده رو به جریان انداخت و شاهد برد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . با اثبات کذب اظهارات شهود یا یافتن دلیل جدید می توانید اعاده دادرسی نمایید .

باسلام
بنده نیز با نظر خانم حسین پور موافقم.
شما چنانچه بتوانید خلاف واقع بودن شهادت شهود را که مبنای حکم صادره بوده را ثابت نمایید میتوانید تقاضای اعاده دادرسی نمایید

با درود پاسخ مثبت است به توصیه همکار گرامی سرکار خانم حسین پور عمل فرمائید.

اگر بتوانید جعلیت و خلاف واقع بودن شهادت شهود را که مبنای صدور رای بوده است اثبات کنیدمی توانید به استناد بند (ث)ماده ۴۷۴ قانون آیین دادرسی کیفری تقاضای اعاده دادرسی کنید.