تکلیف پرونده ای که طبق قانون قبلی مشمول معافیت دائم می شده چه می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۶ #35940791

سلام اینجانب سال ۹۴ درخواست اعزام به خدمت داده و طبق بیماری تیروئید که توسط کمیسیون پزشکی استان یزد تایید شده مشمول معافیت دائم می شده لیکن قرار بوده تا نامه نهایی توسط کمیسیون عالی ارسال شود که تاخیر در ارسال سبب شده تا قانون تغییر و معافیت اینجانب هم طبق قانون جدید به معافیت از رزم تبدیل شود .. حال طی پیگیری های زیاد نظام وظیفه پاسخ داده است که مجددا تشکیل پرونده دهید که این اجحاف در حق اینجانب بوده چرا که دیگر طبق قانون جدید بنده معافیت دائم نخواهم داشت .. حال تکلیف پرونده ای که طبق قانون قبلی مشمول معافیت دائم می شده چه می شود؟تاخیر کمیسیون در ارسال نامه تنها دلیل این قضیه بوده است و نظام وظیفه در پاسخ گفته قانون عطف به ماسبق نمی شود .. این صحبت چه منبعی می تواند داشته باشد؟؟ مگر قانون نظام وظیفه از قوانین آمره به حساب نمی آید؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما می بایست بر علیه کمیسیون به دلیل طولانی نمودن روال کاری از طریق دیوان عدالت اداری اقدام میکردید