رابطه تا چه مدت برای پزشکی قانونی قابل تشخیص است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۱۵ #35936147

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان وبزرگواران که در مسیر حل مشکل مردم قدم برمیدارین درود خداوند متعال بر شما و خانواده محترمتون
یعنی زنی که الان چندین ماهه از شوهرش جدا داره زندگی میکنه حالا به هر دلیلی لی شوهره طلاقش نداده قانونی و شرعی و شناسنامه ایی زن و شوهر هستند آخرین رابطه و دخول اونا کاملا مشخصه ماله ماهها قبل از عیده آیا پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده این خانوم چند ماهه پیش رابطه یا دخول داشته یعنی میتونه تشخیص بده بعد از آخرین باری که با شوهرش رابطه و دخول داشته بعد از دخول با شوهرش حالا روزهای بعد یا هفته های بعد یا ماههای بعدش بازم این خانوم دخول داشته یا نه یعنی وقتی چند ماهه پیش آخرین رابطه و دخول با شوهرش داشته و بعدش قهر میکنه به هر دلیلی از خونه شوهرش بی اجازه و سر خود قهر میکنه میره و دیگه اصلا شوهره با خانومش هیچ گونه رابط گفتاری از نزدیک یا دخول نداشته آیا پزشکی قانونی میتونه تشخیص بده که آیا این خانوم بازم دخول داشته تو این مدتی که جدا از شوهرش زندگی میکرده وزندگی میکنه میتونه تشخیص بده آخرین بار کی این خانوم دخول داشته چند روز پیش چند هفته پیش یا چند ماهه پیش فقط دخول داشته یا نه همین فقط مرسی از کمک و راهنمایی شما استادان واساتیط بزرگوار

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا تا ۷۲ ساعت پزشکی قانونی میتواند تشخیص دهد که این رابطه توسط چه کسی انجام شده است
دوما روز و زمان دقیق مشخص نمیشود . معمولا رابطه یک ماه اخیر قابل تشخیص بوده ماه اخیر بوده. با گذشت یک ماه از رابطه دیگر نمی توانند تشخیص دهند رابطه مربوط به اخیرا بوده یا سال ها و ماه های قبل.

با سلام وقت شما بخیر
سوال مطروحه شما قابل تشخیص بعد گذشت چند ماه نیست .
با ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ بهتری عاید شما خواهد شد .موفق باشید

پزشکی قانونی نمی تواند بفهمد که زن باچه کسی دخول داشته است . چون فاعل قابل تشخیص نیست

سلام
حدودا تا ۱ هفته