آیا امکان عضویت، سهام دار زیر ۱۸ سال و ثبت شرکت سهامی خاص، ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۸۴۳ #35911410

با سلام.
میخواهیم یک شرکت سهامی خاص ثبت کنیم، آیا یک نفر زیر ۱۸ سال می تواند سهام دار باشد یا حتما مثل اعضای هیات مدیره باید بالای ۱۸ سال باشند؟
همچنین آیا یک نفر زیر ۱۸ سال میتونه یکی از اعضای مجمع عمومی موسسین شرکت باشه؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

افراد زیر ۱۸ سال می توانند سهامدار شرکت باشند و ولی آنها در خصوص سهام آنها تصمیم گیری می نمایند.
در خصوص هیات مدیره و مدیرعامل لازم است حکم رشد برای فرد زیر ۱۸ سال اخذ گردد

افراد زیر ۱۸ سال می توانند مالک هر چیزی از جمله سهام باشند ولی اقدامات حقوقی آنها بایستی از طریق ولی یا سرپرست قانونی آنها انجام شود.

اصلح است بدوا اساسنامه شرکت سهامی خاص مطالعه گزدد

سلام دوست گرامی
افرادی که زیر ۱۸ سال سن دارند می توانند سهامدار شرکت باشند و هیچ منع قانونی برای آنها نیست و ولی و قیم آنها می توانند در خصوص سهام آنها تصمیم گیری نمایند.
در خصوص هیات مدیره و مدیرعامل نظر به اینکه این افراد رکن اداره کننده شرکت هستند و قانون در خصوص مدیران می گوید رابطه این افراد با شرکت همان رابطه وکیل است با موکل پس وقتی شرکتی یک مدیر انتخاب می کند بنا به شخصیت او مدیر را انتخاب می کند و او نمی تواند فرد دیگری را بجای خود برای اداره شرکت بگمارد، پس در خصوص این افراد لازم است یا حکم رشد برای فرد زیر ۱۸ سال اخذ گردد یا این افراد را نمی توان در اینگونه سمتها انتخاب نمود.

با احراز رشد ان میشود