میتوانم با وجود باردار بودنم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۷ #35908097

سلام من الان ۳ ماهه باردارم. همسرم کار میکنه اما نفره و حقوق من رو پرداخت نمیکنه و حتی وسایل زندگی رو هم مهیا نمیکنه و دائم من را به سقط بچه و کتک زدن تهدید میکنه. حدود ۵ روز پیش من را مورد ضرب و جرح قرار داد و من به کلانتری و سپس پزشکی قانونی مراجعه کردم و از او شکایت کردم. پزشکی قانونی ۲۵ صدم درصد دیه برای کبودی انگشتم رد کرد و باقی آسیب ها رو به مقدار گذاشت. همسرم به صورت مستمر من را کتک میزد اما من فقط همین دفعه شکایت کردم و دفعات قبل با میانجیگری بزرگترها حل و فصل میشد. ضمنا ایشان من را از منزل مشترکمان هم بیرون کرد. مدت یکسال است که ازدواج کردیم اما هیچکدام از مخارج زندگی را قبول نمی کرد و حتی من را به دکتر زنان هم نمیبرد. دادگاه حق را به بنده میدهد? برای نفقه و مهریه چگونه اقدام کنم? دادخواست طلاق را چه زمانی بدهم?

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در خصوص نفقه خود میتوانید هم بصورت حقوقی و هم بصورت کیفری طرح دعوا نمایید
ممنوعیتی جهت مطالبه ی مهریه نیز متوجه تان نخواهد بود.
در خصوص طلاق نیز میتوانید با توجه به اقدامات ایشان در خصوص سقط جنین اقدام نمایید.

با سلام
شما در هر لحظه که بخواهید میتوانید مطالبه مهریه نمایید .
و نیز میتوانید از زوج شکایت ترک انفاق نمایید
و بخاطر عدم پرداخت نفقه و عسر و حرج و نیز ضرب و شتم و تهدید به سقط جنین(در صورت داشتن شهود و مدارک محکمه پسند) میتوانید تقاضای طلاق نمایید