عدم واریز حق بیمه توسط کارفرما و امکان مطالبه نقدی آن

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۰ #35899969

سلام، من ۱۰ سال کارگر مغازه بودم و بیمه برام نریخته تا به حال، چون مجبور بودم چیزی نگفتم. الان شکایت کنم می‌تونم هزینه بیمه این ۱۰ سال رو نقدا خودم بگیرم یا اینکه فقط حکم به ثبت بیمه میدن؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صدور رای به نفع شما ، کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه و جرایم به سازمان تامین اجتماعی است.

سلام.
به حساب بیمه واریز می‌شود.

سلام و عرض ادب
درصورت حصول موفقیت؛ حق بیمه و جرائم مرتبط به حساب بیمه واریز و برای شما، ۱۰ سال سابقه بیمه لحاظ میشود و لاغیر.

با سلام
به حساب تامین اجتماعی واریز می شود و فقط برای شما جز سابقه بیمه حساب می شود.

سلام در صورت صدور رای بیمه به حساب تامین اجتماعی واریز می گردد و شنا دارای سابقه بیمه می گردید

با سلام
در صورت صدور رای علیه کارفرما ایشان مکلف به واریز حق بیمه و جرایم تعلق گرفته به حساب سازمان تامین اجتماعی خواهد شد و وجهی به شما پرداخت نمی شود.

سلام در صورت شکایت شما و محکومیت کارفرما حکم به پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی و جرایم صادر میشود و از این بابت شما وجهی دریافت نمیکنید