چرا وقت نظارت زده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #35885119

سلام همسر بنده در تاریخ ۹۹/۵/۷ درخواست تامین خواسته برای مهریه داده.ما ساکن شیراز هستیم و از احرای احکام شیراز نامه زدن اجرای احکام تنکابن.کل دارایی من همون سهم االرث من از اپارتمان مادر خدا بیامرزم هست که هنوز بنام مادرم هست و تقسیمی صورت نگرفته که با ترک منزل ایشون و اعلام ادرس جدید برای تمکین در همان اپارتمان جلسه در حال برسی هستش. ایشون صراحتا اعلام کرده من تمکین نمیکنم فقط مهریه میخوام که حق قانونیشه. سوال من اینجاست تامین داده و در ثنا نوشته پرونده با علت طرح اجرای حکم نسبت به خواسته تامین خواسته و محکومیت انجام مفاد نیابت در تاریخ ۱۳۹۹/۰۷/۰۹ با ردیف فرعی ۳ در شعبه اجرای احکام مدنی دادگستری شهرستان تنکابن ثبت گردید و اینکه اجرای احکام مدنی تنکابن در ثنا نوشته پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۵ می باشد.
دو اینکه فرض رو بر این بزاریم که اپارتمان توقیف بشه و ملک مشاعی هست که من با ترک منزل زنم و پدرم که سرطان داره و برادرم که مجرده هر سه تا ساکن این اپارتمان ۷۵متری هستیم و تنها دارایی هر سه تامون همین یدونه اپارارتمانه باز هم توقیف میشه!؟ اگر شد من کی میتونم اعتراض بزنم.
سه :اینکه تنها راه نجات من ازین توقیف چیه. مهریه هم حاظرم با قسط بدم چون کارمند نیستم و پول دیگه ای ندارم.
ممننونم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اولا در خواست وقت نظارت برای این است که همسر شما درخواست تامین خواسته نموده درتاریخ مشخص شده دادگاه دادرسی انجام می دهد در قبال پرونده
دوم تا زمانی که ماترکه تقسیم نشده نمیتواند مالی را توقیف نمود آنهم ملک مورد نظر به شما تعلق ندارد و در خصوص وضعیت مالی شما باید درخواست اعسار با توجه به اوضاع احوالیه شخصی شما در تقسیط مهریه ب ای دادگاه معسر خواهد بود دادگاه بعداز دادن اعسار شما برسی لازم را اقدام خواهد کرد

با سلام.در صورت توقیف طی لایحه ای اعلام‌کنید محل سکونتتون‌هست و جای دیگری ندارید.با تحقیقات محلی و تایید ادعای شما رفع توقیف خواهد شد و به فروش نخواهد رسید.یک سوم از حقوق ماهیانتون به عنوان اقساط مهر قابل توقیف هست.