اینکه من هیچ استفاده نکردم از مدرک؛ آیا برای منم مشکل پیش میاد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۱ #35841595

سلام خسته نباشید
من سال گذشته توسط ۳ نفر ۱ خانم و ۲ اقا اخفال و ترغیب شدم به دریافت مدرک تحصیلی کارشناسی به من گفتن ۵۰ میلیون بده و ما مدرک بدیم بهت که من پول دادم و مدرک گرفتم گفتن برو استعلام کن اگه مشکلی پیش اومد پولتو پس میدیم و منم رفتم استعلام کردم از دانشگاه که گفتن مدرک جعلی هس بعد اومدم شکایت کردم از ۳ نفرشون من به جرم کلاهبرداری شکایت کردم ولی پرونده رو دادن بخش جعل و شکایت من شد جعل حالا از این ۳ نفر که شکایت کردم ۲ نفرشون هر کدوم ۵ میلیون برداشتن و یه نفر اصلی ۴۰ میلیون ۲ نفر میگن شکایتت به جای نمیرسه چون ما کاری نکردیم و فقط درصد گرفتیم در واقعیت اون دونفر ادم اصلی که مدرک داده به من معرفی کرده الان دانشگاه هم از من و اون ۳ نفر شکایت کرده که ۴ نفری جعل کردین در حالی که من خبر نداشتم و فقط فقط اخفال شدم و هیچ استفاده از اون مدرک نکردم کل جریان اینه حالا من چن تا سوال دارم ازتون
۱ اینکه اون دونفر معرف بودن و مشارکت داشتن میدونستن چیکار میکنن و کارشون اینه که مدرک بدن ایا دادگاه براشون جرم اعلام میکنه یا نه کاری با اون دو نفر نداره

۲ اینکه دادگاه بدون رضایت دادن من پرونده رو میتونه ببنده منظورم اینکه میگن دیگه رضایت تو مهم نیس ۵۰ میلیون گرفتیم نهایت دادگاه میگه ۵ میلیون هم بهش ضرر زیان بدین تموم میشه میره
۳ اینکه من مدارک هم دارم که کارشون اینه اون ۳ نفر جرمشون چی میشه اخر سری میان از من رضایت بگیرن یا نه هیچی نمیشه من ۱ ساله پولم رفته دارم دنبالشون میرم میام
شرمنده یکم طولانی شد خواستم کامل توضیح بدم خدمتون لطف میکنید اگه جوابمو بدین خیلی ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
آن دو نفر نیز مجازات خواهند شد اما با درجات تخفیف .
چون جرم دولتی هست لذا خود دادگاه برای مجازات یا تخفیف و برائت مجرمان تصمیم خواهد گرفت
شما میتوانید مطالبه وجه پرداختی را نمایید

بسمه تعالی : بنا بر موارد مذکور بطور کلی هر ۴ نفر مقصر و مجرم هستید لذا هر کدام یقدر مجرمیتتان تعزیر خواهید شد