باتوجه به قانون ۲۰ پیش فروش آپارتمان اگر تقاضای داوری بین خودمون بدهیم چه می‌شود و آیا زودتر تکلیف مشخص می‌شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۷۹ #35834349

درپیش خرید آپارتمان که درتاریخ ۹۷/۴/۷ در مبایعه نامه انجام دادیم و تاریخ تنظیم سند وکالتی و تحویل اپارتمان ۹۸/۴/۱۵ میباشد و من در قرارداد روزانه ۵۰ هزارتومن خسارت تاخیر زدیم و فروشنده داره اذیت میکنه و نمیخواد تحویل بده، بنده گواهی عدم حضور فروشنده هم گرفتم.

باتوجه به قانون ۲۰ پیش فروش آپارتمان اگر تقاضای داوری بین خودمون بدهیم چه می‌شود و آیا زودتر تکلیف مشخص می‌شود؟

چون از یطرف من خریدار خیلی دارم ضرر میکنم و فروشنده به خاطر اینکه روزانه ۵۰ هزار تومن زدیم میخواد اذیتم کنه، ماهیت قرارداد مشخصه که پیش فروش هست اگه به داوری بکشونم میتونم براساس قانون پیش فروش فشار بالای به فروشنده بیارم و خسارت بیشتری مثل اجرت مثل و خسارت مشاعی روزانه یک در هزار قرارداد و خسارت تاخیر در سند که اونم یک در هزار مبلغ قرارداد و خساراتی که در قانون پیش فروش هست از طریق داوری پیگیری کنم تا از این طریق فروشنده مجبور به تحویل بشه.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با نظر همکار محترم جناب آقای عباسی موافقم .

با سلام
درصورت وجود شرط داوری در قراردادی بهتره کار رابه داوری بکشید اما درخصوص خسارات همانیست که درقراردادقیدشده است

در صورت تعیین داوری در قرارداد تنها راه شما مراجعه به داور است و در صورت تعیین خسارات به صورت قراردادی بیش از آن قابل مطالبه نیست

الزاما بایستی به داوری رجوع کنید

با درود در صورت وجود شرط داوری در قرارداد راه منحصر احقاق حق شما همان داوری خواهد بود و شما بایستی طبق امتیازات و تعهداتی که به نفع شما در قرارداد از جمله خسارات روزانه و وجوه التزام وجود دارد از داور تقاضای رسیدگی و صدور حکم نمایید.