ارث چگونه تقسیم می شود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۳۱ #35798106

اگر شش سال از فوت پدر بگذرد و یک زن و چهار دختر و سه پسر داشته باشد و دختران آن به دادگاه بروند و شکایت کنند و پسران به دادگاه نروند و هیچ چیزی را امضاء نکنند باز هم ارث تقسیم می شود

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هریک از وراث میتوانند در جهت مطالبه سهم الارث اقدام کنند و احتیاجی ب رضایت و اجازه سایر وراث نیست و النهایه دادگاه با درخواست وراث اقدام ب تقسیم ماترک خواهد کرد و از سهم الارث متوفی یک هشتم ب همسر ایشان میرسد و فرزندان ذکور نیز دوبرابر فرزندان اناث ارث خواهند برد

مطابق انحصار وراثت حکم صادر خواهد شد اگر وراث در جلسه حاضر نباشند

باسلام
هریک از ورثه می توانند درخواست انحصاروراثت کنندومخالفت یا همکاری نکردن یک یا چند تن از ورثه به هر دلیلی که باشد مانع رسیدگی و صدور گواهی انحصار وراثت نمی باشد

زن یک هشتم و ذکور دو برابر اناث سهم خواهند برد بله با نرفتن پسران نیز تقسیم ترکه از سوی دادگاه صورت خواهد گرفت

سلام .بله ماترک ب درخواست هریک از ورثه تقسیم خواهد شد

سلام و ارادت
بله با اقدام هر یک از وراث مراحل تقسیم ماترک صورت میگیرد ، ابتدا مهریه و حقوق مالی زوجه از ماترک پرداخت میگردد و سپس همسر یک هشتم از اموال را ارث میبرد و پسر دو برابر دختر ارث میبرد .

درود
بله با مراجعه حتی یک وارث سهم الارث مشخص می شود.