طبق قانون راه حلی هست که این خانم انجام بدن تا مشخص نشود رابطه ای که داشته این مدت؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۷۰ #35790630

سلام خسته نباشید خانمی ۸ ماه منزل پدرش است و از همسرش دارن جدا میشن این مدت رابطه هم داشتن با شخصی دیگر الان همسرش تهدید میکند که به پزشک قانونی برای ازمایش میخواهن بفرستن و این خانم دو هفته رابطه هم نداشته و البته از قرص اورژانسی هم استفاده میکردن خانم. الان پزشک قانونی نشون میده که خانم رابطه داشته؟ همسرش میتونه درخواست این ۸ ماه و میکنه که متوجه بشن؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دو هفته پیش رابطه داشته اند، احتمال تشخیص توسط پزشکی قانونی وجود دارد .

سلام
بله قابل تشخیص است.

بلی احتمال مشخص شدن میباشد و ممکن است با شواهد و مدارک دیگر نیز ادعای خود را اثبات کنند

با سلام
بعد این دو هفته پزشکی قانونی وجود رابطه را تشخیص خواهد داد اما فاعل این رابطه قابل تشخیص و شناسایی نخواهد بود

با سلام. ایشان باید جداگانه شکایت نامشروع انجام دهند،در صورتی که دو هفته پیش رابطه داشتند، احتمال تشخیص توسط پزشکی قانونی بسیار بالا می باشد.

سلام
پزشکی قانونی تا دو ماه پس از رابطه را تشخیص میدهد