میخواهم آپارتمانی که خریدم رو با مبایعه نامه ای که دارم تصرف کنم؛ طرف مقابل چه دعوی در دادگاه میتواند بکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۶ #35745449

عرصه زمین در اسناد رسمی به نام آقای x هست و فردی به نام اقای g اومده زمین رو بصورت وکالتیو مبایعه نامه از آقای x خریده و آقای g رفته پروانه ساخت گرفته و ساخته و یه واحد آپارتمان شو من خریدم.. ۷۰ درصد و نقد گرفته و بقیه مبلغم در حساب کار سازی شده ولی برداشت نمیکنه و موعد تحویلم گذشته... حالا میتونم برم تصرف کنم، چون هم مبایعه نامه دارم و هم اگر تصرف کنم کسی که به من فروخته چطوری میتونه منو بیرون کنه چون آقای x سند به نامش هست وکالتی فروخته و آقای g هم با همین شرایط خریده که بصورت وکالتی بسازه و بفروشه و در واقع همون قولنامه ای که دارم حکم سند همون واحد آپارتمانم رو داره... حالا طرف بخاد خلع ید بگیره که سند اصلی به نامش نیست و او طرفی که سند اصلی بنامش هست گفته من شکایتی نمیکنم چون میدونم واحد از تویه... علت اختلاف ما با فروشنده آقای g به خاطر اینه که ملک گرون شده نمیخاد تحویل بده و میگه باید پول بیشتر بدی.... حالا من تصرف کنم و اسباب ببرم چکار میخاد بکنه.. هم مبایعه نامه دارم و هم پولشو دادم... ازیه طرفم خودشم مالک اصلی عرصه نیست که بخاد منو بیرون کنه و آقای g فقط یه وکالت و مبایعه نامه از زمین داره و با همون پروانه گرفته و واحداشو فروخته بصورت مبایعه نامه....
میخام بدونم میتونه منو بیرون کنه از آپارتمانم با وجود اینکه مالک اصلی در اسناد رسمی آقای x می باشد؟....

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از آنجا که شما فاقد صورتجلسه تحویل مبیع می باشید امکان طرح دعوی تصرف یا شکایت به اتهام فک قفل و ادعای وجود اقلام با ارزش در محل و ......... و انتساب این جرائم به شما از سوی فروشنده وجود دارد . با توجه به اینکه تحویل فرع بر مالکیت می باشد بهتر است با ارسال اظهارنامه ای خطاب به فروشنده ، انقضای موعد تحویل را گوشزد نموده و سپس با تقدیم دادخواست الزام به تحویل و تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و مالک اصلی و رسمی عرصه تقاضای پیگیری و صدور رای را بنمایید .

واحد خالی تصرف کن وبه طرفیت آقای x دادخواست الزام به تنظیم سند بده

با سلام و عرض احترام اولا در مورد خلع ید و رفع تصرف نیازی به سند مالکیت نمی باشد و آقای g میتاند علیه شما طرح دعوی کند ثانیا بهتر است شما طی اظهار نامه ای به آقای g درخواست تحویل ملک را بنمایید اگر ایشان این کار را انجام ندادند باید در دادگاه حقوقی محل ملک از ایشان شکایت نمایید و تقاضای تحویل مبیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را به طرفیت آقایاx وg مطرح نمایید.