به یک نفر حدود ۳ سال پیش پول دادم چطوری میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۵ #35741012

به یک نفر ۳ سال پیش پول دادم قرض، قصد دادن نداشت دیگه بعدش دو ماه پیش پیام داد که میخواد بده ولی باز نمیده چطور میتونم شکایت کنم؟ میشه فقط یه احظاریه بفرستم که بره در خونشون؟ اینطوری به ترس میوفته و مطمئنم میده.
البته یک سری پیام ازش دارم که گفته میخواد بده، کافیه برای مدرک؟؟ وقتیم که گفتم شکایت میکنم ازش تهدیدم کرد.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در ابتدا حتما با ارسال اظهارنامه از وی مطالبه نمایید و هشدار دهید که در صورت عدم پرداخت طی مدتی معین و کوتاه (که به او مهلت می دهید) اقدامات قانونی بعمل خواهید آورد...
سپس در صورت استنکاف از پرداخت از سوی ایشان، با تکیه بر اسناد و مدارک پرداخت وجه به وی یا وجود شاهد و نیز استناد بر پیامکهای دریافتی از ایشان، دادخواست مطالبه وجه دهید...

اگر مدرکی برای اثبات ادعای خود داشته و یا پرداخت از طریق واریز به کارت یا حساب صورت داده باشید امکان مطالبه وجه وجود دارد ولی بهتر است ابتدا اظهارنامه ای برای طرف مقابل ارسال کنید .

اگر مدرکی دال بر قرض نداشته باشید ...به سختی میتوان گرفت