آیا کارشناس خط می‌فهمه این امضای که ۳ یا ۴ ماه پیش زده با این امضا مطابقت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۰۵ #35717662

سلام
در خصوص یه نفری یک زمین را به کسی فروخته و زمین ماله کسه دیگری بوده که خریدار از موضوع هیچ گونه اطلاعی نداشته فردی که قسط داشته زمینه بفروشه تمام سند و مدارک های جعلی درست کرده . و یک پسری و آورده بهش الکل داده و مستش کرده سره بنگاه و گفته حالش خوب نیست و سریع امضا کنه و اثر انگشت بزنه بره و خریدارم باور کرده مباینامه رو آوردن این تو حالت مستی یه امضای دیگی زده که اصلا ماله خودش نبوده و یه اثر انگشت جعلی زده دستکش دستش کرده بوده و رفته البته تو ماشین این کارو کرده و هیچ دوربینی نبوده و خریدار هم تو مدت تمام پول رو به اون طرف که قسد کلابرداری داشته داده چک داده و از اون شهر فرار کرده رفته و این پسر و انداخته تو حچل عکسشو به خریدار داده و آدرسه خونه اون پسرم داده و خودش رفته برای اون پسر پاپوش درست کرده و هیچ پولین دریافت نکرده یه سوال آیا در دادگاه قاضی دستور بده که بره برای کارشناس خط و امضا که این امضا آیا برای این پسر هست یا خیر امضای که خودش زده در حال مستی با این که امضای خودشه این دوتا امضا کلا فرق میکنن رو امضا هیچ گونه نوشته ای نروشته یعنی اسمشو نروشته فقط یه امضا چرت و پرتی زده و رفته ما میخواهید این بیچاره تو داستان نیوفته و شاهد آوردن که این پسر در این روز قولنامه امضا شده این پسر در فلان جا بوده و این قلنامه رو امضا نکرده آیا کارشناس خط می‌فهمه این امضای که ۳ یا ۴ ماه پیش زده که تو قولنامه زده با این امضای که برای خودشه هست یا خیر ممنون میشم کسی این جواب منو بده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله کارشناس با تخصص در این زمینه و بررسی همه جوانب این امر را تشخیص میدهد

"با سلام"
تشخیص بر عهده کارشناس میباشد ولی نظربه صدور حکم توسط قاضی صادر میگردد

تطبیق امضاء از سوی کارشناس امکان پذیر است ولی در خصوص تغییر امضاء و .... کارشناس صلاحیت اظهارنظر نداشته و قاضی باید استنتاج لازم را با توجه به قرائن و شواهد به عمل آورد .

سلام . معمولا کارشناس های خط شناسی و اصالت خط از اشخاص با تجربه که بعضا از نیروهای ادارات آگاهی بوده می باشند که با استکتاب از شخص دارای امضا و بررسی های فشار دست و شیوه کتابت و دیگر ابزار اقدام به انتساب امضا به شخص یا عدم انتساب می نمایند و امکان داره با روش و زاویه های امضا و فشار قلم و دیگر موارد اثبات کنند که امضا متعلق به اون شخصه