اگر ویزای کاری برای مهاجرت به کشور دیگه رو داشته باشم آیا شوهرم با توجه به احوال شخصیه و ایرانی نبودن ما میتوانند مانع خروج بنده شوند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۲ #35675681

سلام، وقت بخیر. بنده و همسرم هر دو تبعه خارجی ساکن در ایران هستیم. میخواستم بدونم اگر ویزای کاری برای مهاجرت به کشور دیگه رو داشته باشم آیا شوهرم با توجه به احوال شخصیه و ایرانی نبودن ما میتوانند مانع خروج بنده شوند؟
سپاس از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به قانون کشورمتبوع شوهرتان عمل می شود

باسلام
طبق قانون کشور خودتان باید عمل شود وقانون گذرنامه برای اتباع خارجی لحاظ نمیشود

سلام
شما تابع قوانین کشور متبوع خود هستید و میبایست به مقررات احوال شخصیه متبوع مراجعه کنید.
موفق باشید.

خیر خروج اتباع خارجی ارتباطی به قانون گذر نامه ایران ندارد

درود
شما در خصوص احوال شخصیه تابع قانون دولت متبوع خود هستید و اگر تبعه دو کشور مختلف هستید دولت متبوع همسرتان بنابراین به موجب قانون ایران نمی توانند مانع خروج شما شوند.

درود بر شما
خیر شما در این مورد مشمول قوانین کشور متبوع خود می باشید .

درود بر شما، با توجه به تفاسیر شما، خیر ایشان نمی‌توانند اقدامی در این جهت نمایند.