طلاق خلع چگونه است؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۸ #35672047

سلام دادخواست طلاق خلع چجوریه کجا بایذ دادخواست بدم؟ مدارکش چیه؟؟ اگه چندین ماه نفقه نداده د ناپدید باشه میشه درخواست کرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زمانی که زن به جهت کراهت از شوهر اقدام میکند

باسلام
در طلاق خلع زن در قبال طلاق باید مالی را به زوج بدهد که میتواند عین مهریه یا بیشتر یا کمتر از آن باشد و در عده شوهر حق رجوع ندارد.
دعوای مطالبه نفقه اقامه نمایید

کراهت زن نسبت به مرد از موجبات طلاق خلع خواهد بود که در این صورت زن در قبال پرداخت مالی به شوهر که می تواند از مهریه کمتر یا بیشتر و یا به میزان آن باشد درخواست طلاق نماید لاکن شما با دادخواست مطالبه نفقه و رای به محکومیت همسر مبنی بر پرداخت نفقه و عدم پرداخت آن از سوی همسر به لحاظ اثبات عسر و حرج می توانید درخواست طلاق نمایید

باسلام
طلاق خلع آن است که زن بواسطه کراهتی که نسبت به مرد دارد با بخشیدن مالی معادل مهریه یا بیش از آن در صورت موافقت مرد می تواند تقاضای طلاق نماید مدارک لازم ثبت نام ثنا از طریق دفاتر خدمات قضایی فتوکپی کارت ملی و سند ازدواج به انضمام طرح دادخواست به طرفیت زوج
چنانچه مرد نفقه پرداخت ننماید ابتدا باید الزام به پرداخت نفقه شود در صورت عدم پرداخت یا عجز از پرداخت زن به اذن دادگاه طلاق داده میشود

سلام در صورتی که زوج از پرداخت نفقه امتناع مینمایندابتدا از طریق دعوای مطالبه نفقه به صورت حقوقی و یا ترک انفاق به صورت کیفری ایشان را محکوم و پس از اجرایی نمودن آن و گواهی عدم پرداخت نفقه یا محکومیت کیفری مبنی بر ترک انفاق نسبت به طرح دعوای طلاق اقدام نمایید

درود بر شما، در خصوص نفقه بایستی ابتدا دادخواست مطالبه ای تنظیم نمایید، طلاق خلع، طلاقی است که زوجه به دلیل کراهتی که از زوج دارد با بذل مالی اعم از مهریه یا چیزی بیشتر یا کمتر خود را مطلقه می کند.

نفقه را ابتدا مطالبه نمایید اصولا در رویه بعضی از شعب به این صورت است با بذل کل مهریه به طلاق خلع (طلاقی که به دلیل کراهت)زوجه است رای می دهند