دیه هر دندان جلو و عقب چقدر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #35653497

سلام
و من حدود دو سال پیش با همسایه خود بحث کردیم و من یه پرونده دارم که برای هر دو طرف ۲۱ ماه زندان تعضیری بریدن. اخیرا دوباره مجادله کردیم.همسایه خودزنی کرده که من هم مدارکی در این باره دارم به صورت فیلم و عکس. ایا امکانش هست من به زندان روم؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
درصورت اثبات خودزنی اتهامی متوجه شما نیست در غیر اینصورت محکومیت قبلی نیز اجرا می گردد

سلام و درود، در صورتی که مجازات حبس پیشین شما در حالت تعلیق بوده است، با محکومیت قطعی مجدد مطابق قانون، مجازات حبس پیشین نیز اجرا‌ خواهد شد؛ در مورد دیه دندان ها، به ترتیب یک بیستم(جلو) و یک چهلم(عقب) دیه کامل در نظر گرفته خواهد شد و در هر صورت نظر پزشکی قانونی ملاک می باشد، آرزوی عاقبت بخیری.