مالک ادعا کرد هیچی در مورد حدود زمین خودش نمی داند، آیا اون مالک می تواند مانع بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۶ #35651837

اخیرا ما با مالک زمین ضلع غربی خود در مورد تعیین حد زمین خود با مشکل مواجه شده ایم. این در حالی است که ما حدود پنج سال پیش اقدام به قواره بندی زمین خود نمودیم و نقشه و کروکی ما مورد تایید بنیاد مسکن قرار گرفت و زمین ما از کاربری غیر مسکونی به کاربری مسکونی تغییر وضعیت پیدا کرد و این در حالیی بود که با وجود اینکه مرحوم پدرمان سال ۹۳ خودش ۸۳ سال سن داشت و به خوبی از حدود زمین خودمان اطلاع کافی داشت جهت پرهیز از هر اختلافی هنگام نقشه برداری زمین خود از مالک همجوار خود خواست که بیایند و حدود زمین را بطور دقیق مشخص نمایند. که در جواب پدرم گفت که ما هیچی در مورد حد و د زمینمان نداریم و به پدرم گفتند خودت در این مورد عالمتر از ما هستی و وکیل ما در این مورد هستی حال بعد از حدود پنچ سال که بنیاد مسکن در حال احداث احداث خیاانهای زمینمان بود متاسفانه آن مالک ضلع غربی ممانعت بعمل آورده و می گوین حدود زمین ما رعایت نشده. و این در حالیست که پنج سال از کروک بندی زمین ما می گذرد و همان موقع همانطور که گفتم همان مالک ادعا کرد اصلا هیچی در مورد حدود زمین خودش نمی داند. سوالم اینه در این شرایط تکلیف ما چیست. آیا اون مالک می توانه مانع بشه؟ ما که حدود سه الی چهار نسل اون زمین متعلق به ماست و دارای قولنامه قدیمی حدود ۲۲۰ سال پیش هستیم در این شرایط چکار کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که دارای صورتجلسه و نقشه تفکیکی مورد تایید بنیاد مسکن هستید ، ادعایی از سوی همسایه تان مورد پذیرش نخواهد بود . بنیاد مسکن به عنوان مرجع ذیصلاح دولتی محسوب و تاییدیه آن برای دادگاه در حکم استعلام رسمی می باشد .