به دلیل مزاحمت و تهدید چگونه با وی برخورد قانونی کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۸ #35637205

من نزدیک به ۲ ساله مزاحم دارم از طریق سایت آشنا شدم اگهی کار داده بود بعد فهمیدم کاری در کار نیست! وقتی خواستم پشیمون بشم از ملاقات اولم گفت من کار خیر میکنم
هر مشکلی داری بگو منم از سادگی تمام درد دلامو گفتم اونم صدا ضبط میکرد خلاصه ۱ ماه بیشتر نشد میشناختمش فهمید یه خواهر دارم با فریب دادنم و اینکه میخواد به اونم کمک کنه اونم کشوند تهران بعد فهمیدم باهاش دوست شده و نظرش ارتباط جنسی بوده ( پیرمرد ۶۳ ساله و خواهرم ۱۹ ساله) از نقاط ضعف من سواستفاده کرد و منو جلو خواهرم بد کرد تا بتونه ازش سو استفاده کنه ۲ ماه بیشتر از آشنایی نگذشته بود که نتونستیم تحملش کنیم و حتی گفتیم کمکتونو نمیخوایم ما رو زندانی کرد در منزلش چند بار خواستم زنگ بزنم به پلیس بخاطر آبرمونون و تهدید پیرمرده که میگفت با اطلاعاتیا دوسته و شماره های مارو هک کرده زنگ میزنه به پدرم ترسیدم تا اینکه با بدبختی فرار کردم اومدم شهرستان تا دست از سرمون برداره ولی برنداشت و یه شب با تهدید زنگ زد به مادرم که دخترت بدکاره بوده تو خونه من بوده مامانم سکته کرد همون شب و خلاصه بعد گذشته چند ماه با بعضی از مخاطبین من تماس گرفت و آبروی ما دوتا دختر رو برده و به داداشممم زنگ زده و داره به تهدید و کاراش ادامه میده چیکار کنم؟؟؟؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از باب مزاحمت،توقیف غیر قانون و تهدید اقدام به شکایت کنید ضمن شکواییه استعلام از مخابرات و شرکتهای ایرنسل و همراه با اعلام شماره خود و طرف درخواست کنید.

سلام می توانید علیه ایشان شکایت کیفری تهدید و اکراه درارتباط نامشروع مطرح نمایید وشرح ماوقع را مکتوب نمایید تا تحقیقات قضایی انجام شود ومجازات شوند

با سلام و احترام مخاطب گرامی اقدامات فرد مورد نظر بلاتردید وجهه کیفری داشته و مجرمانه است لذا مماشات دوساله با ایشان موردی نداشته لذا پیشنهاد شکایت کیفری بابت عناوین تهدید مزاحمت افترا و..‌ میشود.

سلام.بدیهی است که میتوانید از ایشان شکایت کیفری با موضوع رفع مزاحمت و ... نمایید.