چطور پیگیر اعتراض میتونم بشم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۹ #35588700

سازمان تامین اجتماعی به من اعلام کرده به علت فعالیت در تاکسی‌های اینترنتی بهت مقرری بیکاری تعلق نمیگیره اولا نمیدونستم این هم شغل حساب میشه دوما مگه میشه با یه میلیون و خورده ای بیمه بیکاری کل زندگی رو چرخوند که انتظار دارن کار درآمدزا نداشته باشم

خواهشا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن آرزوی سلامتی برای شما:
متاسفانه به دلیل نقض قانون بیمه بیکاری (عدم اشتغال در ایام بیمه بیکاری)حق بیمه بیکاری را از خود سلب نمودید.
همچنین اعتراض به دلیل استعلام از از شرکت های اینترنتی ،نهایتا رد خواهد شد.
امیدوارم پیروز و سربلند باشید.

شما اگرحق بیمه رد میشه بله شامل شما نمیشود

با سلام و ادب
بیمه بیکاری به شما تعلق نمی گیرد.متاسفانه بله تاکسی اینترنتی شغل حساب می شود.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است به شما بیمه بیکاری تعلق نمیگیرد.

متاسفانه به شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد و راننده بودن شغل محسوب می شود.

درود بر شما، بله حق با تامین اجتماعی‌ست، اشتغال در تاکسی اینترنتی شغل محسوب شده و بیمه بیکاری به افراد شاغل تعلق نخواهد گرفت.

با سلام تمامی تاکس ها دارای بیمه تامین اجتماعی میباشند بهمین خاطر گفته شده است