در چه صورت حضانت فرزند دختر قابل برگشت می باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #35581537

با سلام

دایی دارم سن ۴۱ ساله اهل اصفهان، که ۱۵ سال پیش با دختری در شهریار تهران ازدواج کرد، ثمره ازدواج دختری بود که الان ۱۰ سال سن دارد. از ۲ سالگی فرزند پدر و مادر همدیگر را رها کرده یکی به اصفهان و دیگری (مادر ) به اتفاق فرزندش به تهران برگشتند. حدود ۸ سالی است که پدر خبری از فرزند و همسرش ندارد، نکته این که به دلیل فشارهای که به پدر آمد چندین بار زیر برق و شوک و ...رفت،اخلاقش نه جنون آمیز اما مثل افراد اختلالی شده است،همیشه به تصویر دخترش نگاه می کند و امید این دارد که روزی بتواند دخترش را ببیند. مادر دختر به فرزندش گفته که پدر فوت شده است.

ما میخواهیم جهت بدتر نشدن حال پدر دادخواستی تحت عنوان حق دیدار با دختر به طرزی که دختر هم آمادگی از این لحاظ داشته باشد، به صورت دو هفته یکبار یا ماهی یکبار به دادگاه ارائه بدهیم، البته از نفقه و مهریه و ... اطلاعی نداریم، چون ممکن است شرایط بدتر شود،اصلا نمی دانیم که طرف طلاق غیابی گرفته یا نه؟

لطفا خواهشا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها دایی شما و یا وکیل دادگستری که از ایشان وکالت داشته باشد می تواند شکایتی مبنی بر ممانعت از ملاقات طفل مطرح کنند
بحث نفقه منتفی است چون ایشان تمکین نمی کند
اما مهریه پابر جاست
طلاق غیابی باید به اطلاع ایشان می رسیده
باید پیگیر باشند از شهر زوجه تا به نتیجه و اطلاعات مورد نیاز برسند

بایستی پدر خودش درخواست ملاقات بدهد و اول بایستی متوجه بشوید ایشان در چه شهری زندگی میکند بعد در آن شهر اقدام به طرح دادخواست نمایید .