چطور میتونم شکایت کنم برای وصول کل مبلغ سفته؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۵ #35574507

سلام خسته نباشید؛ من ۱۰۰ میلیون تومان سفته از شخصی دارم برای قرضی که به ایشان دادم وقتی برای وصول قرض تقاضا کردم این شخص یکی از سفته ها را از دستم کشید و پاره شد ولی قسمت مهر و اثر انگشت را دارم میخواستم بدونم چطور میتونم شکایت کنم هم برای وصول کل مبلغ پولم همراه سفته ها هم برای پاره کردن یکی از سفته ها

مشاوره حقوقی سفته
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آروزی بهروزی برای شما ، پاره کردن سفته در صورت اثبات جرم محسوب میشه ، برای مطالبه میتونید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی کنید

در خصوص مطالبه ی سفته ی پاره شده باید با ارائه ی مدارک ثابت کنید سفته متعلق به شما بوده و از ایشان طلبکارید اما برای وصول مابقی سفته ها میتوانید دادخواست مطالبه ی وجه دهید

برای مطالبه سفته پاره شده باید به استناد شهادت شهود اقدام نمایید و در خصوص سایر سفته ها دادخواست مطالبه را مطرح کنید

با سلام..
اولا در خصوص سفته پاره شدن.. اثبات آن در مرجع قضابی برایتان مشکل خواهد بود، مگر اینکه اقرار مقروض و یا شاهدی جهت اثبات مراتب فوق داشته باشید..
ولی در خصوص سفته های موجود.. به راحتی می توانید دادخواستی مبنی بر مطالبه وجوه آنها را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت و حسب میزان خواسته تان (بالای ۲۰ میلیون) در دادگاه مطرح کنید تا مورد رسیدگی واقع گردد..
موفق باشید..

با سلام
میتوانید برای مطالبه ی وجه به دادگاه مراجعه کنید وبرای مطالبه ی وجه با ارائه ی سفته ها اقدام کنید

سلام
اولا برای مطالبه سفته های موجود، دادخواست بدهید. در صورتی که سفته ها ظهرنویس داشته باشد و نیز چنانچه متعهد دارای اموال مناسب جهت توقیف باشد، واخواست سفته ها پیش از تقدیم دادخواست را نیز توصیه می‌کنم.
ثانیا در مورد سفته پاره شده، اگر بتوانید انجام آن توسط طرف را اثبات نمایید، امکان طرح شکایت کیفری و اعلام جرم خواهید داشت.

سلام .دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید وب استناد شهادت شهود وجه سفته پاره شده رو ب دادگاه اثبات تا نسبت ب آن سفته نیز محکومیت ب پرداخت صادر شود