آیا باید به اداره ی کار در مشهد مراجعه کنم یا خیر در تهران یا کرج نیز می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #35570390

در سال ۹۶ در یک شرکت خصوصی در مشهد مشغول بکار بودم که بعد از یک ماه من را به نمایندگی خود در تهران انتقال دادند، بعد از یکسال ون یم و با پایان قرار داد از شرکت خارج شده ام، الان بعد از ۲ سال هنوز بصورت کامل با من تسویه حساب نکرده اند و من هیچ برگه را امضا نکرده ام مبلغ مانده از تسویه حساب ۲/۵ میلیون تومان می باشد
با این تفاصیل می تونم شکایت کنم یا نه؟
اگر می تونم آیا باید به اداره ی کار در مشهد مراجعه کنم یا خیر در تهران یا کرج نیز می توانم شکایت کنم؟؟
چون از ارزش پول کشور کم شده مبلغ بیشتری رو می تونم طلب کنم یا نه؟؟
و مورد آخر این‌ که هزینه ی این قبیل شکایات تقریبا چقدر میشه و آیا برای من بصرفه هست که شگایت کنم یا خیر؟؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به قراردادی دارد که بین شما و محل کار شما موجود بوده است
اگر قرارداد شما در مشهد بوده و مشهد بعنوان نیروی کار ماموریتی شما را به تهران ارجاع داده باشد از اداره کارمشهد اقدام نمایید
اما اگر این انتقال برطی به شرکت مشهد نداشته و شما در تهران به نحو دیگری مشغول بوده اید از طریق اداره کار تهران اقدام کنید .

باسلام موضوع را از طریق اداره کار محل شعبه اصلی شرکت پیگیری نمایید.

موضوع باید از،طریق اداره کار پیگیری نمایید.

سلام مشخص نیست آیا این نمایندگی به صورت مستقل فعالیت میکند یا خیر ؟ در حالت کلی شما میتوانید به در شهر شعبه اصلی طرح دعوا نمایید و درصورتی که به عنوان مطالبه وجه در شورا مطرح نمایید تاخیر و تادیه شامل آن میشود و هزینه دادرسی ۳/۵ درصد مبلغ خواسته هزینه دادرسی شما است !