امکانش هست مجددا خود طرف بازداشت بشه و سند ما آزاد بشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۶ #35562419

سلام و خسته نباشید،
پدر من حدود ۲۰ روز قبل سند خونشونو بابت ضمانت واسه یکی از اقوام گذاشته که قرار بود بخاطر ۱۳۰ م بدهی زندان برن از قرار معلوم الان متوجه شدم که در صورت عدم وصول طلب اون بنده خدا خونه پدرم رو مزایده میزارن منتها اون موقع که میخواستن سند روم بزارن سال ۸۴ سند پدرم بازداشت شده بود اما دیه داده شده بود ولی سند را از بازداشتی درنیاورده آن با دستور قاضی کشیک سندروم قبول کردن الانم احضاریه اومده واسه بنده خدایی که طلب داشتن ازش که اگر بهمراه صاحب سند که پدرم هستن مراجعه نکنید دادگاه شما رو جلب میکنیم میخواستم بدونم تکلیف پدرم چیست به نظر شما اگه سند از قبل توقیف باشه و پدرم مراجعه نکنه امکانش هست مجددا خود طرف بازداشت بشه و سند ما آزاد بشه چون ما اصلا واسه مزایده ملک نرفته بودیم واین بنده خدا از پدرم سواستفاده کرده با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق قانون با معرفی متهم امکان آزادی ملک توثیقی وجود دارد ولی اگر قادر به معرفی متهم نباشید قطعا ملک شما ضبط خواهد شد .

سلام
سندی که پدرش ما گذاشته اند برای ضمانت حضور متهم پرونده است و چنانچه علیرغم این اخطار پدرتان محکوم علیه را معرفی و تحویل ندهند سند مذکور به میزانی که ضمانت نموده اید به دستور دادستان ضبط خواهد شد و چنانچه قبل از این که دستور ضبط صادر شود محکوم علیه را حاضر و تحویل دهید از سند رفع توقیف خواهد شد