برم شاکی رو توجیه کنم که شوهرم کاری نکرده و رضایتشو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۹۱ #35546405

سلام یکی از دوستان شوهرم پیشش میاد و میگه که فلانی رو اگاهی گرفته و تمام مدارک اونم توی خونه زنی که صیغه اشه و اونم نمیده مدارک تا دنبال کاراش بریم تو بیا بریم اونجا تو بیرون بمون من برم مدارک بیارم از خونه زنه.شوهرم هم قبول کرده و رفتن بیرون میمونه و دوستش میره داخل بگو همه حرفاش دروغ بوده رفته از اون زن دزدی کنه بعد که اومده شو هرم متوجه میشه حالا زنه رفته شکایت کرده و دزد و گرفتن ولی اومدن دنبال شوهرم خونه وگفتن تو ی فیلم مغازه روبروی که گرفته هستش و مجرمه الان شوهرم چند روزه نه رنگ میزنه نه میاد خونه خبر ندارم ترسیده میگه تا ثابت بشه من هیچ کار نکردم اونا میبرنم زندان اگاهی هم هر روز میاد در خونه دنبالش بچه هام از لحاظ روحی ضربه خوردن مدام تحت نظرم تلفن خونه و همراه شنود میشه اتو همسایه ها ابروم رفته به نظر شما چیکار کنم برم شاکی رو توجیه کنم که شوهرم کاری نکرده و رضایتشو بگیرم که در مورد شوهرم بیاد اگاهی وشکایتشو پس بگیره لطفا راهنماییم کنید ممنون از وقتی که میذارید

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بصلاح شماست از همسر متهم که از شوهرت شاکی است رضایت بگیرید

با سلام رضایت بهترین کار است

بله حتما برای توجیه شاکی و بیان موضوع اقدام بفرمایید. علاوه بر اینکه مخفی شدن شوهر شما کمکی به او نمیکند.

بهتر است همسرتان در دادسرا حاضر شود و از خود دفاع کند و در همین حین جهت اخذ رضایت اقدام نمایید .

سلام وارادت
بهتر است ایشان خود را معرفی کند و شرح ماجرا را به قاضی عنوان نماید و با قرار وثیقه آزاد میشود تا بررسی های لازم انجام شود .

نظر به اینکه سرقت جنبه عمومی دارد لاکن اخذ رضایت ،در صورت اثبات سرقت در کاهش مجازات تاثیر بسزایی خواهد داشت

با سلام .
بار اثبات بر عهده شماست . اگر میتوانید رضایت را جلب کنید . اگرچه برای رهایی از جنبه عمومی جرم باید بیگناهی را اثبات کنید