آیا توهین و تهدید و تهمت و مزاحمت تلفنی مرتکب شده اند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۳۵ #35537263

با سلام . من متهم پرونده توهین هستم . در تلگرام ۳۰ بار از شاکی خود خواهش و تمنا کردم که رضایت بدهد. ایشان در جواب به من تهمت زدند که حرف هایی و پیامهای از من به ایشان رسیده که کاملا کذب میباشد . هم چنین به من حیوانی را نسبت دادند. و گفتند نه تنها رضایت نمیدهم بلکه پدرت را هم درمیاورم . هم چنین با تلفن همراه خود و تلفن منزلشان چند بار با من تماس گرفتند و موجب سلب آسایش من شدند.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پیگیری جرمی که به شما نسبت داده اند باید با دلایل معتبر باشد بابت مزاحمت تلفنی و توهین شکایت کنید

می‌توان به اتهام توهین و ایجاد مزاحمت نامبرده را تعقیب نمود.

سلام
از نظر بنده فقط توهین

به عنوان جرم توهین و مزاحمت می توانید علیه ایشان شکایت کنید

با سلام
می توانید علیه ایشان شکوائیه مبنی بر توهین و مزاحمت تنظیم نمایید.

باسلام شما هم میتوانید علیه ایشان شکوائیه مبنی بر توهین و مزاحمت تنظیم نمایید.

اگر در متن پیامها الفاظ رکیکی دال بر توهین باشد می توانید به جرم مزاحمت وتوهین شکایت نمایید