آیا ایشون می‌تواند با استناد به این بند طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۱ #35531570

سلام وقتتون بخیر
بعد از ۵ سال ازدواج که من در تهران ساکن و مشغول کار هستم و همسرم در شهرستان مشغول بکار هستن و جدا از هم زندگی میکردیم اخیرا بنده برای حفظ زندگی به شهرستان منتقل شدم ولی باز هم ایشون تمکین نمیکنن و برای جدایی اقدام کرده‌اند و اخیرا درمورد عدم پرداخت نفقه در طول مدت ۵ سال و اینکه ایشون برای من ماهانه مبلغی پول به کارتم انتقال می‌داده که پرینتش رو هم گرفته شکایت کرده است.لازم به ذکر است این مبلغ براساس رضایت و اختیار ایشون و بر اساس تفاهم فی مابین برای کمک به هزینه و مخارج زندگی و اجاره خانه در تهران بود که با همکاری و همفکری یکدیگر صورت گرفته بود و هیچ اجباری هم نداشته.
آیا دادگاه من رو محکوم می‌کنه که باید این مبلغ رو استرداد کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبالغی که توسط زوجه در زندگی هزینه شده است از سوی زوجه قابل استرداد خواهد بود

باسلام پرداختی ایشون نفقه محسوب میشه

اگر نتوانید اثبات نمایید اگه تبرع واریز کرده باید پولهارا استردادنمایید.به بندهای سند نکاحیه زیادتوجه نکنیدحتی بدون امضا آن بندها اگر یکی اط آن شرایط وجودداشته باشه ودر دادگاه اثبات بشود به لحاظ عسروحرج می تواند تقاضای طلاق نماید

درود
مبالغی که زوجه به حساب زوج واریز می کند قابل استرداد است.

درود
بله با توجه به اینکه تهیه مسکن به عهده زوج میباشد و زوجه نیز با شما منزل مشترک نداشته اند میتوانند مبالغ را دریافت کنند.

سلام
کمک هزینه و مخارج همان نفقه است که پرداخت شده است.