زمان طلاق تکلیف طلاهایی که مرد خریداری کرده است چه می شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #35513435

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز و گرامی. سوال اینجاب این است که وضعیت طلاهای خریداری شده توسط مرد هنگام طلاق چگونه است؟ ( حلقه خریداری شده زمان عقد و سرویس طلا خریداری شده هنگام مراسم عروسی)
درر ضمن خانومم بدون اجازه بنده طلاها را برای خرید ماشین پدرش فروخته است!!!!

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اثبات نمایید که این طلاها را بصورت هدیه خریداری نکرده اید بلکه بصورت امانت بوده است .

طلاها در واقع هبه ای بوده از جانب شما که همه وقت قابل رجوع است اما مشروط بر آن که موجود بوده باشد

مگر اینکه شما اثبات کنید طلاها هبه نبوده و تنها امانتی بوده در دست خانم شما که ایشان باید مثل یا قیمت را به شما برگرداند

باید اثبات نمایید که این طلاها را بصورت هدیه خریداری نکرده اید بلکه بصورت امانت بوده است در این صورت میتوانید علیه ایشان به جرم خیانت در امانت شکایت کنید توصیه میشود با یک وکیل بصورت حضوری مشورت کنید

جون انرا فروخته امکان استرداد موجود نیست

اگر بتوانید اثبات نمایید که این طلاها امانت بوده است قابل استرداد است در غیر اینصورت بر فرض هبه است و با توجه به فروش آنها قابل مطالبه نیست .