آیا قانونی است کارفرما تعهد بیمه را از دوش خود بردارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۵۲ #35499089

با عرض ادب و احترام
در قرارداد کاری بنده نوشته شده کارفرما منرا بیمه کند و کل مبلغ را از حقوقم کسر کند،سوال اولم اینست
در طول یکسال که کار کرده ام ایشان مرا کلا بیمه نکرده است.
بعد از شش ماه بدون بیمه ماندن،من خودم بیمه زنان خانه دار شروع کردم.
کارفرما حقوقم را چند ماه هست نمی دهد حالا قصد شکایت به اداره کار را دارم.
سوال دومم در مورد تکلیف بیمه ام است،ایا در حکم اداره کار طبق قراردادم عمل می شود و در نهایت بیمه از مبلغ جریمه ی کلی کارفرما که در واقع از حقوق خودم است، کم می شود؟
تکلیف بیمه مشاغل ازادی که شش ماه پرداختم چه می شود ایا دوباره همان ماهها هم از من پول بیمه کسر می شود؟
از پاسخگویی عزیزان کمال تشکر را دارم

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با مراجعه به اداره کار محل خدمت شکایت خود را مطرح نمایید

سلام
درواقع کارفرمامبلغ بیمه راقانوناخودش میبایست پرداخت میکردکه به این تخلف دراداره کاررسیدگی میشود

درود بر شما، با رسیدگی در اداره کار این مساله تعیین تکلیف خواهد شد، البته بایستی خودتان تقاضا کنید، لکن به هرجهت کارفرما موظف به بیمه کردن و پرداخت حق بیمه شما خواهد بود.

سلام، به طرفیت ایشان در اداره کار طرح دعوی نمایید تا به مطالبات شما رسیدگی شود

سلام با درخواستتان در اداره کار تکلیف بیمه مشخص میشود ،او در مقابل شما متعهد بوده

سلام و ارادت
بایستی اقدام نمایید تا موضوع در اداره کار رسیدگی شود اینکه شما خودتان را بیمه زنان خانه دار نمودید امری اختیاری بوده است ولیکن کارفرما موظف به بیمه نمودن شما بوده است .

سلام
هرگونه توافقی مبنی بر بیمه تامین اجتماعی باطل می باشد و کارفرما مکلف است از روز اول شما را بیمه تامین اجتماعی بکند.
خیر کل مبلغ حق بیمه در هنگام عدم ارسال لیست با جرائم آن به عهده کارفرما می باشد.
در صورت اثبات کارکرد در مراجع اداره کار بیمه اجباری به مدت کارکرد کارفرما مکلف به پرداخت مبلغ آن است