الان که رای به نفع من نیست؛ بعد یک ماه دوباره شکایت جدید میتونم انجام بدم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۷ #35451592

سلام سوال قبلم این بود شکایت الزام به تهیه مسکن بدون فرستادن کارشناس رای به نفع زوج شد باز من اعتراض زدم و تجدید نظر هم زده طبق ماده ۳۶۵ رای قطعی به نفع زوج شد. الان روی تجدید نظر هم میشه اعتراض زد هی میگم کارشناس بفرستید ولی فقط با یه قولنانه به نفع زوج رای میدن چه اعتراضی کنم؟ یه قولنامه اورده ولی نه منو برده خونه رو ببینم نه کلید داده دادگاه هیچی فقط قولنامه صوری. اگر این پرونده و ترک انفاق الان که رای به نفع من نیست ادامه ندم بعد یک ماه دوباره شکایت جدید میتونم انجام بدم؟ لطفا اینو جواب بدید

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در صورتی که تمایل به بازگشت به زندگی مشترک دارید و زوج شما نسبت به قرارداد صوری اقدام نموده و شمارا به منزل مذکور نبرده دادخواست تعیین و تکلیف زندگی برای ایشان ارسال نمایید و بدوا" اظهار نامه مبنی بر آمادگی برای بازگشت به زندگی مشترک نیز ارسال نمایید.