ما میتوانیم مدعی اموال مانده باشیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۲۷ #35444523

سلام
پدر من از همسر اول که مدت هاست فوت شده ۸ فرزند دارد و ما ۴ نفریم ۲۵ سال پیش پدرم طبق قرارداد دستی و با امضا شاهدان عمده مال خود را به انها واگذار کرده حال که پدرم فوت شده برای بقیه اموالش شکایت کرده و مطالبه دارند به خاطر مشکلاتی که بوده پدرم نتونسته سند را وصیت کنه یا به مادرم بفروشه اما ۲ مغازه رو قولنامه رسمی کرده

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به بررسی دارد تا بتوان راهنمایی کرد.

سوال نیاز به بررسی بیشتری دارد ولی به طور کلی اگر اموالی را که انتقال داده که ادعایی وراث دیگر نمی توانند داشته باشند

متاسفانه آن سندفاقد اعتبار بوده وهمه ازکلیه اموال ارث می برید.ولی درصورت نیازازطریق سایت باکارشناسان مشاوره صوتی به عمل آورید باتشکر

درود بر شما
اموالی که پدر مرحوتان قبل از فوت به صورت فروشنامه یا صلح نامه و یا به طرق قانونی دیگر به افرادی منتقل نمودند جزو ترکه به حساب نمی ایند اما در مورد مابقی ترکه کلی ورثه به نسبت سهم قانونی شان ارث خواهند برد .

صرفا از سایر اموال که از سوی پدرتان واگذار نشده است می توانید ادعای ارث کنید

املاکی که با قولنامه یا قراداد دستی درحضور شهورمنتقل کرده نمی توانید مطالبه کنید ولی مابقی اموال را که انتقال نداده بله می توانید

درود بر شما، آنچه واگذار شده، چنانچه در قالب هبه بوده باشد، قابل رجوع نیست، در خصوص اموالی که قولنامه شده نیز نمی‌توانند ادعایی داشته باشند، لکن از سایر اموال سهم خواهند داشت