چه کنم تا رای عوض شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۳ #35443379

سلام یک نفر از من شکایت کرده که من به ماشین طرف زدم و فرار کردم و در جلسه دادگاه هیچ مدرکی چه فیلم چه عکس چه صورت جلسه اراعه نکرد و قاضی به دلیل قسم خوردن ادا شاکی را تابت کرد و من محکوم به پرداخت خسارت به ماشین شدم من تو اعتراض چی بنویسم که رای عوض شه

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلایل کافی یا شاهد داری مبنی بر اینکه در تاریخ یاد شده جای دیگری بوده اید با استناد به ان شواهد و مدارک طی لایحه اعتراضی اقدام نمایید

با سلام
اگر شما دلایلی کافی یا حضور شهود مبنی بر اینکه در تاریخ یاد شده اصلا در محل تصادف نبوده و جای دیگری بوده اید با استناد به ان شواهد و مدارک طی لایحه اعتراضی اقدام نمایید

سلام . بیمه خسارت افت قیمت اتومبیل را تحت پوشش قرار نمی دهد باید جداگانه دادخواست تقدیم کنید ...

عدم وجود شاهد و مدرک در این خصوص و اگر شاهدی دارید که زمان حادثه مورد ادعا اطلاع دارد کجا بودید استشهاد تهیه و پیوست اعتراض تقدیم دادگاه کنید