ادعای فریب در ازدواج، پس از صدور حکم طلاق، چه نتیجه ای دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۴۱۹ #35416496

سلام من حق طلاق داشتم و به علت اینکه شوهرم به من اتهام تدلیس در ازدواج برای باکره نبودن در دادگاه کیفری زده بود -در حالیکه منع تعقیب صادرشده بود- دادخواست طلاق دادم. دو ماه بعد از دادخواست طلاقم، دوباره شوهرم دادگاه حقوقی شکایت تدلیس کرده ولی طلاق حکمش نهایی شده ومن طلاق گرفتم. میخواستم بدونم الان جلسه تدلیسش چی میشود وقتی طلاق گرفتم وقبلا هم منع تعقیب صادر ‌‌شده بوده؟
باتشکر.

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، اثبات تدلیس از راه حقوقی، باعث فسخ نکاح میشود و چنانچه این امر اثبات شود همسر سابق شما میتواند تقاضای مطالبه ضرر و زیان از شما بنماید مضاف بر اینکه، مهریه به شما تعلق نمیگیرد و چنانچه مهریه ای اخذ نموده اید بایستی استرداد نمایید. اینکه در دادسرا شما تبرئه شده اید صرفا سونیت شما اثبات نشده است و چه بسا در دادگاه حقوقی تدلیس اثبات شود ، توصیه میشود با توجه به تخصصی بودن موضوع ، در دعوای مذکو ر وکیل اختیار نمایید

به قول شما شکایت تدلیس منجر به قرارمنع تعقیب شد
دادخواست حقوقی تدلیس توجریان هست ولی ردمیشه

با درود فراوان
در دادگاه تدلیس حکم دادگاه کیفری را ارائه دهید تا پرونده مختومه شود .

با سلام ووقت بخیر
اگر همسرتون به قرار منع تعقیب اعتراض کرده و منع تعقیب صادرشده اعتبار امرمختومه دارد حال اگر همسرتون دلیل جدیدی ارائه داده باشند و مجدد شکایت کرده باشند و به دادگاه کیفری مورد رسیدگی واقع شده و مجدد منع تعقیب زده شده باشدقابل پیگیری نیست .

سلام با توجه به این که شکایت کیفریمنع تعقیب صادر شده بعید است که در حقوقی هم نتیجه بگیرد . اما در صورت اثبات تدلیس می تواند در پرونده طلاق اعاده دادرسی نماید .

با سلام شما میتوانید سند طلاق خویش را برای دادگاه ارسال نموده و با توجه به اینکه رسیدگی به دادخواست فوق موضوعیت نداشته فلذا دادگاه قرار رد دعوی را صادر می نماید