آیا مجازات سی ضربه شلاق تعلیق به مدت دو سال، قابل تبدیل به جزای نقدی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۵۰۴ #35385268

با سلام
در جلسه دادگاه برای خانمی به جرم توهین از طریق پیامک، ۳۰ ضربه شلاق تعزیری و تعلیق آن به مدت دو سال صادر شده و ۲۰ روز مهلت اعتراض دارد
این خانم باردار است، اگر به دادگاه تجدید نظر تقاضای تبدیل به جزای نقدی بدهد پذیرفته میشود؟ دلیلش هم اینکه با وضعیت بارداری اضطراب برایش پیش آمده با این حکم

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چه دلیلی برای اعتراض دارید حکم خوبی, برای, ایشان صادرشده است چون مجازاتشان معلق شده نیازی به تجدیدنظرخواهی نیست درصورتیکه مرتکب جرم نشوند, پس از دو سال سابقه ای هم برایشان درج نمیشود

باسلام
نیازی به درخواست تبدیل به جزای نقدی نیست.با رعایت مفادماده۵۲قانون مجازات اسلامی مشکلی برای شما پیش نمیاید
ماده۵۲قانون مجازات اسلامی:
هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق مرتکب جرم عمدی موجب حد قصاص دیه یا تعزیر تا درجه هفت نشود محکومیت تعلیقی بی اثر میگردد
ضمنا ۳۰ضربه شلاق تعزیر درجه هفت بوده و مشمول ماده مذکور(۵۲قانون مجازات اسلامی)میباشد
نگران نباشید