میتوانم برای صحت مبایعه‌نامه اولی که رد شده اقدامی بکنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۶۰ #35376077

سلام خدمت وکـــــــلای عزیز
چهارده سال پیش مرحوم پدرم با دو مبایعه‌نامه مجزا یک قطع زمین زراعی و یک منزل مسکونی روستایی به عنوان خریداری به من فروخت به خواهرهایم هم زمین زراعی داد ولی اونا چون مقیم روستا نبودن از پدر خواستن که زمینو بفروشه پولشو بهشون بده و پدر هم اینکارو کرد ولی من چون ساکن روستا بودم زمین و میخواستم ‌بعد از چهارده سال شاکی شدن برای مبایعه ‌نامه زمین من و گفتن جعل و سفید امضاء هستش کارشناس نظریه داد که امضا و اثرانگشت درسته ولی تاریخ مبایعه‌نامه بعدا نوشته شده درست بود زمان تایپ قرارداد تاریخش فراموش شده بود بعد از حدودا یکی دوماه که متوجه شدیم تاریخ واقعی را نوشتیم قرار داد شهود و مهر شورای روستا هم داشت بعد قاضی بدون قید ماده‌ای حکم داد چون تاریخ بعدا درج شده مبایعه‌نامه اعتبار نداره، بعد از چند ماه برای مبایعه‌نامه خانه روستایی هم شاکی شدن نظریه کارشناسی یک چیه نفره همون قبلی بود امضا ها درسته فقط تاریخ بعدا نوشته شده ولی این یکی قاضی حکم داد چون امضا ها درسته و سفید امضا نبوده درج بعدا تاریخ خللی به مبایعه‌نامه وارد نمیکنه تایید شد حالا چون حکم اولی برای پارسال بوده میتوانم برای صحت مبایعه‌نامه اولی که رد شده اقدامی بکنم چون اون زمین تمام سرمایه و مایملک من و خانواده من هستش، ممنون میشم راهنمایی کاملی بفرمایید

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه رای صادره قطعی می باشد موضوع از اعتبار امر مختومه برخوردار است لذا نمی توانید مجدد طرح دعوا نمایید

با درود
رای دوم به نظر صحیح می‌رسد.

سلام . با وجود شرایط اعاده دادرسی میتوانید اعاده دادرسی مطرح کنید و ب رای دوم ب عنوان دلیل جدید استناد کنید

بدلیل اینکه حکم قطعی شده لذا موضوع از اعتبار امر مختوم برخوردار است

برای بررسی این موضوع توصیه میشود با یک وکیل مشاوره حضوری داشته باشید . مطابق قانون رای دادگاه دوم صحیح بوده و الحاق تاریخ نمیتواند خدشه ای به اعتبار اصل سند وارد کند .

درود بر شما، چنانچه حکم قطعی در این خصوص صادر شده باشد، به دلیل اعتبار امر مختومه مجدد قابل پیگیری نیست، لکن اگر جهات اعاده دادرسی فراهم باشد، میتوانید اقدام اعاده دادرسی کنید. بهتر است پرونده از طریق احدی از همکاران سایت بررسی شود.

درود
اگر حکم قطعی شده اعتبار امر مختوم را دارا هست نمی توانید مجدد اقدام کنید با وجود جهات اعاده دادرسی می توانید اعاده دادرسی کنید.