آیا امکان ابطال سند وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۵ #35355968

با سلام پدرم قبل فوت به یکی از اعضای شورای روستامون گفته ملک مسکونی ام را به نام یکی از پسرانم بزنید. سند ملک بعد از فوت پدرم به نام یکی از برادرانم زده شد. در حالی که هیچ گونه دست خط و وکالت کتبی بر این کار نبوده! سوالم اینا مگه می تونن قانونا بدون وکالت کتبی و نیز رضایت وراث سند بزنن اونم بعد فوت پدرم؟ میشه سند رو ابطال کرد؟ مگر جز ایناست که بایستی وراث رضایت ثبت سند می دادن؟

مشاوره حقوقی ابطال سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بعد از فوت پدرتان تنها وراث قانونی او میتوانند ملک متعلق به پدر مرحومتان را به شخصی منتقل نمایند حتی اگر وکالتنامه ای هم از پدرتان داشته باشند بعد از فوت وکالتنامه باطل می گردد. مگر اینکه اعضای شورا از پدرتان وصیتنامه عهدی داشته باشند و بعد از فوت پدرتان تنفیذ وصیتنامه را از دادگاه اخذ و نسبت به انتقال سند اقدام کرده باشند

با توجه به اینکه سند بنام پدر بوده نحوه انتقال معلوم نیست لذا وراث می توانند دخواست ابطال سند را بخواهند

با سلام
در صورتی که سند بنام پدر شما بوده ، چگونه سند بدون حضور پدرتان بنام دیگری انتقال داده شده است ؟
وراث جهت ابطال این سند و احقاق حق خویش میتوانند اقامه دعوی نمایند