ثابت کردن عسر و حرج برای طلاق چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۸ #35349374

سلام من و خانم ۳ سال پیش زد خورد داشتیم خانم رفته پزشک قانونی نامه گرفته بعد رفتیم دادسرا در دادسرا رضایت داد و پرونده بسته شد الان میتونه نسبت به اون سال حق طلاق بگیرد
اگر اقساط مهریه به عقب بیفتد در طلاق تاثیری دارد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، این‌ موارد موجب اثبات عسر و حرج زوجه نبوده اما ضرب و جرح سابق مطابق نظر پزشکی قانونی قطعا مدرکی مستند در نزد خانم جهت دعاوی علیه شما ‌خواهد بود؛ آرزوی بهروزی.

موارد فوق دلیل بر درخواست طلاق از سوی همسر نخواهد بود

با درود
مطابق آنچه در سوال آمده است خیر نمی‌تواند، باید عسر و حرج خویش را با دلایل متقن دیگری اثبات نماید تا بتواند طلاق گیرد

نخیر هیچگدام از اینای که نوشتی دلیل بر عسر و حرج نمی باشد

با سلام
پرونده سابق مبنی بر ضرب و جرح اعتبار امر مختومه پیدا کرده است،و مجدد مورد رسیدگی قرار نمیگیرد،در مورد عدم پرداخت اقساط عقب افتاده مهریه حق طلاق برای همسرتان بوجود نمی آورد

پرداخت اقساط مهریه ربطی ب طلاق ندارد و ضرب و جرح عمدی زوجه باید بنحوی باشد ک عدم امنیت جانی وی ثابت شود تا امکان طلاق برای عسر و حرج ایجاد شود...پرونده ای ک مربوط ب چند سال قبل هست و با رضایت ایشون نیز بسته شده ب ایشان حق طلاق نخواهد داد

عدم پرداخت مهریه تاثیری در پرونده طلاق ندارد .اشاره به پرونده ضرب و جرح سابق و تداوم این رفتار زوج، در پرونده طلاق موثر است و می تواند از موارد عسر و حرج زوجه باشد