تهمت به سرقت لوازم خانه زده است, چه کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۸ #35252738

سلام خسته نباشید خانوم من ۴۵ روز سر خونه و زندگیش نبود و خونه باباش بود چند بار رفتم دنبالش نیومد من رفتم دادگاه و عدم تمکین زدم بعد اینکه احضاریه رفت درب منزل پدر خانومم دو روز رفتم خونه عمو م بعد برگشتم متوجه شدم خانومم با مامور کلانتری اومده قفل در خونه رو شکسته و وارد خونه شده و قلنامه خانه به اسم منه. منم با کلانتری منطقه تماس گرفتم و به همراه اونا وارد خونه شدم برادر خانومم داخل خانه بود و در رو باز نمیکرد مامورین قفل در خونه رو باز کردن بعد از چند دقیقه خانومم با پدر و مادرش و برادرش امدند و شروع به فحاشی کردند و بعد من به همراه عموم و پسر عموم از خانه بیرون امدیم اونا در خونه رو قفل کردند و به من کلید ندادند منم رفتم شکایت کردم برای فحاشی و تخریب قفل منزل پروندم در جریان و داره برسی میشه و خانومم هم رفته کلانتری اعلام کرده که مقداری از لوازم خونه رو من دزدیدم در صورتی که من بعد از قفل کردن درب خانه اصلا اونجا نرفتم و ساختمان خونه دربین داره جلوی درب ورودی ساختمان و درب ورودی منزل منو نمیتونه بگیره دوربین و حکم جلب منو به عنوان سارق گرفته و من الان خانه عموم هستم ایا میتونه پول به مامور کلانتری بده و از من به زور داخل کلانتری اعتراف بگیرن و اشنا بازی در بیارن چون خیلی پارتی دارن

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون جرم سرقت در خصوص زن و شوهر عنوان مجرمانه ندارد.

با سلام
صرفا با ادعا نمیتوان شخصی را محکوم به سرقت یا هر جرمی دیگر نمود
همسر شما زمانی میتواند اقدام به اخذ حکم جلب شما نماید که اولا برای دادگاه جرم انتسابی برای شما را اثبات نماید و دادگاه بر این امر قانع گردد .
شما میتوانید طی لایحه ای دفاعی از خود دفاع نموده و طبق صورتجلسه کلانتری مبنی بر اینکه برادر خانم شما در خانه ای که بنام خود شما بوده بدون اذن شما وارد شده و حتی درب را به روی مامورین باز نمیکرده است و اگر سرقتی انجام شده باشد بالطبع کار ایشان خواهد بود نه شما .

با توجه به دعاوی که علیه هم مطرح نموده اید خانوادگی بودن دعوا محرز می باشد .صرف ادعای سرقت کافی جهت اثبات نیست .در ضمن اثبات اینکه لوازم منزل متعلق به زوجه بوده مستلزم ارائه دلیل هست .و چه بسا زدج لوازمی در منزل خریدلری کرده باشد .وجود جلب به معنای عدم حضور شما در دادسرا جهت توضیحات بوده لذا به دادسرا و شعبه مربوطه به همراه یک ضامن اول وقت مراجعه کنید چون اگر حضور نیابید به ضرر شما تمام میشود ولی اکنون راه دفاع دارید .

با سلام
خوب شما با نوشتن لایحه ی دفاعیه می توانید اعادهی حیثیت کنید میتوانم براتون تنظیم کنم

اساسا حتی در صورتی که لوازمی از منزل خود خارج کرده باشید که متعلق به زوجه باشد طرح شکایت سرقت نیز علیه زوج خلاف قواعد حقوقی است زیرا مطابق قانون مصداق بزه خیانت در امانت میباشد نه سرقت....