آیا میتونیم از این طریق اقدام کنیم برای گرفتن طلاق؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #35237858

سلام این سوال مربوط به خواهرم میشه که همسرشون هنگام ازدواج ازشون مخفی کرده بود که مشکل اعصاب و روان داره، و حتی معافیت سربازی ش هم از طریق ماده دو اقدام کرده گرفته که متاسفانه داروهای اعصاب و روان هم مصرف میکنه، که الان بعد چند سال زندگی اون شخصیت واقعیش رو نشون داده و باهاش به مشکل برخورده و از طرفی ام اعتیاد شدیدی به هروئین داره و خواهرم رو کتک زده و طول درمان نیز گرفتیم برای خواهرم اما شاهدی نداشتیم که بخواد شهادت بده، میخواستم کمکم کنید، ممنون میشم راهنمایی م کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
در خصوص فسخ نکاح میتوانید اقدام نمایید
اگر فسخ نکاح مد نظرتان نباشد
میتوانید مهریه و نفقه را مطالبه نموده
و سپس با اثبات عسر و حرج از ایشان طلاق بگیرید

با سلام
دو امر مطرح میباشد: شکایت علیه ضارب با عنوان ایراد ضرب و جرح عمدی که با قسم هم دیه ثابت می شود
نکته دوم آنکه بعلت عسر و حرج میتوان طلاق گرفت