۵ روز هست که همسرم تمام مدارک رو برداشته و از خونه بیرون رفته، چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۸ #35192062

به کجا مراجعه بکنم آیا میتوانم برگردونم و اینکه اسناد منو برداشته دزدی محسوب میشه

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهارنامه از وی بخواهید مدارک را برگرداند و اگر پس نداد در دادسرا به جرم سرقت علیه وی شکایت نمایید

طبق رویه فعلی هرگونه شکایتی بایدازطریق دفاترخدمات قضایی شروع شود و جرم صورت گرفته تحت عنوان مجرمانه خیانت درامانت قابل پیگیری میباشد زیرا سرقت بردن مال به صورت پنهانی میباشد که دراین مساله باتوجه به اینکه رابطه زن وشوهری وجود دارد و اموال سپرده شده وامانت محسوب میگردد

باسلام
برابر ماده ۱۵۶قانون آئین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی ( در صورتی که سامانه ثنا دارید) یک اظهار نامه مبنی بر آنچه که اتفاق افتاده، دعوت که مراجعه به خانه و استرداد مدارک و ... را تنظیم و برای همسرتان بفرستید ، بدیهی است اثبات هر جرمی نیاز به شرایط و ادله‌ای است که بتوان در دادگاه وجود آن جرم را اثبات کرد و تطبیق عنوان مجرمانه با دادگاه است .
اما آنچه سلم است نوع عمل با این دو اتهام نزدیک می باشد ؛سرقت عبارت است از ربودن مال منقول دیگری به‌ طور پنهانی، ولی خیانت در امانت با توجه به قانون، همان تصاحب، تلف، مفقود یا استعمال مال امانی است؛ بدون رضای صاحب آن. در اولی استیلا بر مال غیر بدون علم و رضایت وی است، اما در مورد دوم مجرم با علم و رضای صاحب مال بر مال او مستولی می‌شود.

براش یک اظهارنامه بفرستین و مهلت بدین تا برگردونه و سرقت هم میشه ولی به نتیحه نمیرسه کلا بستگی چه چیز را ببرد