آیا با توجه به فوت فروشنده و صدور اجرائیه جدید بعد از فوت فروشنده، ورثه میتوانن جلوی انتقال سند را بگیرند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۴ #35190740

باسلام.
در سال ۹۱ ملکی را خریدم و در سال ۹۴ در دادگاه بدوی و تجدیدنظر عقد وقوع بیع و الزام به تنظیم سند صادر شد. اجرائیه نیز ابلاغ گردید. فروشنده در لایحه ای به دادگاه بدوی اعلام آمادگی نمود تا ملک را انتقال بدهد. فروشنده بدلیل مشکل استعلام منابع طبیعی نتوانست سند را آماده کند.
در مهرماه سال ۹۹ فروشنده فوت نمود و خودم یکماه بعداز فوت ایشان مشکل منابع طبیعی را حل نمودم. سپس جهت انتقال سند به محضر مراجعه نمودم تا کارهای انتقال انجام گردد.
بعد از استعلام محضر از اداره ثبت اسناد متوجه شدیم یک شماره در حکم دادگاه اشتباه تایپ شده.درخواست اصلاح دادنامه دادم و دادگاه تجدیدنظر اصلاح نمود و مجدد اجرائیه جدید صادر شد و در ثنای متوفی ابلاغ شد. ثنای فروشنده الان در اختیار پسر بزرگش است و اطلاع از کارهای قضایی ما دارد. الان اجرای احکام نامه به محضر داده و انتقال اجرایی انجام بده.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نخیر.......
با فوت قروشنده نمی توان
باید علیه کلیه وراث اجرائیه در بیارید

درود
شما میتوانید درخواست اجرائیه علیه همه وراث کنید

سلام مراحل قانونی شما انجام شده ایرادی وجود ندارد

سلام
اجراییه باید به طرفیت کلیه وراث صادر شود و الا قانونی نیست.

با سلام
اجرائیه صادر گردیده بنابراین امکان ممانعت وجود ندارد

درود بر شما، خیر نمی‌توانند چنین اقدامی کنند.

سلام و درود
خیر نمیتوانند
موفق و موید باشید