مقدار دیه ی این رای چقدر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۱ #35165196

سلام
ده صدم دیه ی کامله بابت جراحت دامیه بالای ابرو راست ...جمعا یک هاشمه جمعا دو و نیم صدم دیه ی کامله بابت ساییدگی حارصه پل بینی دو صدم دیه ی کامله بابت جراحت بخیه شده چانه دامیه نیم درصد دیه ی کامله بابت ارش تورم شدید بینی ده صدم دیه کامل بابت شکستگی دوطرفه استخوان بینی پانزده صدم دیه کامله بابت شکستگی دیواره قدامی خارجی استخوان فک فوقانی راست جمعا یک منقله هشت صدم دیه کامله بابت شکستگی استخوان فک تحتانی راست که به شکل مطلوب التیام یافته سه درصد دیه کامله بابت ارش اسیب نسوج نرم ناشی از عمل جراحی سه درصد دیه کامله بابت ارش خونریزی مختصر خارجی
نیم درصد دیه کامله بابت ارش کاهش خفیف سطح هوشیاری
جمعا چهار صدم دیه کامله بابت جرح دامیه لثه بالا و پایین
سه دهم درصد دیه کامله بابت ارش خونریزی متوسط تحت ملتحمه ای چشم راست
یک درصد دیه کامله بابت ارش لقی شدید دندان های جلویی یک بیستم دیه کامله بابت اسقاط دندان جلویی ده صدم از یک بیستم دیه کامله بابت شکستگی به میزان ده درصد از سطح نمایان دندان جلویی در حق شاکی ظرف دوسال قمری از زمان وقوع جنایت به نحوی که هرسال نیمی از مبلغ فوق پرداخت شود

ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید از همین سایت قسمت محاسبات حقوقی آنرا حساب نمایید موفق و پیروز باشید

سلام
در سایت بنیاد و عدل ایران قابل محاسبه میباشد.

ده صدم دیه= ۳۳۰۰۰۰۰۰ تومان
دو و نیم صدم دیه = ۸۲۵۰۰۰۰ تومان
دو صدم دیه = ۶۶۰۰۰۰۰ تومان
نیم درصد دیه= ۱۶۵۰۰۰۰ تومان
ده صدم دیه= ۳۳۰۰۰۰۰۰ تومان
پانزده صدم دیه= ۴۹۵۰۰۰۰۰ تومان
هشت صدم دیه = ۲۶۴۰۰۰۰۰ تومان
سه درصد دیه= ۹۹۰۰۰۰۰ تومان
نیم درصد دیه = ۱۶۵۰۰۰۰ تومان
چهار صدم دیه= ۱۳۲۰۰۰۰۰ تومان
سه دهم درصد دیه= ۹۹۰۰۰۰ تومان
یک درصد دیه = ۳۳۰۰۰۰۰ تومان
یک بیستم دیه = ۱۶۵۰۰۰۰۰ تومان
ده صدم از یک بیستم دیه = ۱۶۵۰۰۰۰ تومان
جمــــــــع = ۲۰۰ میلیون و ۶۴۰ هزار تومان

درود
در قسمت محاسبات حقوقی سایت محاسبه کنید

از سایت عدل ایران محاسبه کنید