آیا این طبقه که توسط برادر کوچکتر ساخته شده متعلق به ایشان است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۲ #35163643

با سلام
برادر کوچکترم زمانی که پدر و مادر در قید حیات بودند اقدام به ساخت یک طبقه روی منزل پدری کردن، پس از فوت پدر و مادر طبقه بالا را برای خود می دانند و میفرمایند طبقه اول و مغازه را بفروشید و بین خواهران و برادران تقسیم کنید و من هم حق دارم باز ارث دریافت کنم.
آیا این طبقه که توسط برادر کوچکتر ساخته شده متعلق به ایشان است؟
چون وصیت نامه ای نیست و در سند هم قید نشده. الان ۴ سال از فوت پدر و مادر میگذرد و ایشان ادعای نگهداری از آنها را دارد و پا فشاری بر عدم تقسیم ارث، و با تهدید تا الان حتی اجازه فروش طبقه اول و مغازه را ندادن.
متشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دلیلی بایستی ایشان برای مالکیت ارایه دهد صرف ادعا پذیرفته نیست

خیر مالک نیست و میتوانید کل ملک را تقسیم نمایید

سلام
ادعای مالکیت ایشان مستند به ادله نمی باشد لذا به نظر ادعای ایشان رد می باشد

برادرتان‌بایدبرای ساخت طبقه بالا دلیل مالکیت داشته باشد والا حقی ندارد

سلام
صرف هزینه نمودن وساختن طبقه بر روی ساختمان دلیل مالکیت تلقی نخواهد شد لذا میتوانید نسبت به تقسیم ترکه , ارث اقدام نمایید

با سلام هر چند طبقه یاد شده در زمان حیات پدر و با عدم مخالفت ایشان ساخته شده و برادر شما در آن سکونت داشته است ولی ایشان دلیلی بر انتقال مالکیت طبقه مذکور و سهم مشاعی از عرصه در اختیار ندارد. و اذن پدر فقط حق انتفاع بوده نه انتقال مالکیت.