شرط استفاده از آزادی مشروط چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۶ #35126765

با سلام شخصی به جرم سرقت از منزل به یکسال( با تخفیف ۲.۵ماه)حبس و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شده است.
رد مال طبق حکم صادره پرداخت شده است اما شاکی رضایت نداده است.

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که سابقه کیفری قبلی نداشته باشید و قبلا از آزادی مشروط استفاده ننموده باشید پس از تحمل یک سوم از مدت حبس میتوانید تقاضای آزادی مشروط بنمایید .

سلام
در صورتی که شما پیش از این سابقه محکومیت کیفری نداشته و بتوانید رضایت شاکی را جلب نمایید میتوانید درخواست خود مبنی بر آزادی مشروط را به دادسرا تقدیم کنید .
اما در ابتدا باید یک سوم از زمان محکومیت خود را بگذرانید

در صورتی که سابقه کیفری قبلی نداشته باشید و قبلا از آزادی مشروط استفاده ننموده باشید پس از تحمل یک سوم از مدت حبس میتوانید تقاضای آزادی مشروط بنمایید .

سلام
در صورتی که قبلا از ازادی مشروط استفاده نکرده باشه پس از تحمل یک سوم مدت مجازات با رعایت موارد ماده ۵۸قانون مجازات اسلامی می تواند از ازادی مشروط استفاده نماید.